Hyaluronsavas ajakfeltöltés a teltebb ajkakért

Az ajánlat 2017. december 31-ig érvenyes.

 

Ha dúsabb és simább ajkakra vágysz, de félsz a drasztikus plasztikai beavatkozásoktól, akkor neked ajánljuk a hyaluronsavas injekciós ajakfeltöltést, ami most kedvezményes áron érhető el Dr. Szabó Beátánál, a zuglói Homeodent Orvosesztétikai Központban!

 

 

 

Mit kell tudni a hyraulonsavról?

 

A hyaluronsav egy fehérje, ami természetes változatában a bőr kötőszöveteiben is megtalálható. Az évek múlásával viszont csökken a mennyisége, ennek következtében pedig a bőr veszít a fiatalságából és ráncossá válik. A hyaluronsav remek vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik, hiszen saját tömegénél akár 1000-szer több vizet képes megkötni a bőrben. Éppen ezért a hyaluronsavas ajakfeltöltés során ajkad bársonyosan puhává válik és a ráncok is kisimulnak. Ezt a csodás anyagot juttatja be a szakember az ajkakba egy mikrokanülös automata injekciós géppel (ami Magyarországon csak igen kevés rendelőben található meg!), így az ajakfeltöltés teljesen fájdalommentes, az eredmény pedig azonnal látható! 

 

 

 

 

A hyaluronsavas ajakfeltöltés hatására 6-24 hónapig tart. Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy nem csak a töltőanyag sűrűségétől, hanem a páciens életmódjától is függ, hogy mikor szívódik fel az ajkakban a hyaluronsav. 

Hasznos tipp: a beavatkozást követően pár napig ne menj szaunába, szoláriumba, kerüld a napozást és gondoskodj a fényvédelemről! Így az eredmény sokkal szebb és tartósabb lesz.

 

A hyaluronsavas ajakfeltöltésről szóló tapasztalatok vendég szemmel igen pozitívak, a páciensek egytől-egyig arról számoltak be, hogy önbizalmuk megnőtt az ajakdúsítást követően.

 

 

 

 

Dr. Szabó Beáta, aki az ajakfeltöltést végzi a Homeodentnél, minden kezelés előtt egy konzultáció keretében a pácienssel együtt választja ki a legmegfelelőbb töltőanyagot és módszert, így a kezelés teljesen személyre szabott. Mert náluk nincsenek sablonok! :) Beáta kezei között biztonságban érezheted magad, hiszen rendkívül magasan képzett szakember, akinek a munkája egyben a hivatása is! Érdemes őt választanod, ha valóban biztonságos hyaluronsavas ajakfeltöltésre vágysz!

 

A hyaluronsavas ajakfeltöltésről elterjedt az a vélemény, hogy a páciensnek úgynevezett „kacsaszája” lesz a kezelés után. Beáta minden esetben a természetességre törekszik, így az eredmény biztosan garantáltan esztétikus lesz!

 

 

 

A kezelés időtartama: 30-60 perc

 

A hyaluronsavas ajakfeltöltés ára A Nagy Szépség Napon - május 7-én: 90 000 Ft HELYETT 60 000 Ft/ml

 

 

Online időpontfoglalás (Kozmetika/Ajak és ráncfeltöltés tűvel):

 

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Dr_Szabo_Beata_orvos-_kozmetikai_kezelesek_/Homeodent-Medical_Lezeres_Orvosiesztetikai_Rendelo_es_Kozmetika

 

 

 

 

Dr Szabó Beáta (orvos- kozmetikai kezelések)

 

Konzultáció, Kozmetika, Lézeres mezoterápia, Orvosi esztétika, Testkezelés

 

Homeodent-Medical Lézeres Orvosiesztetikai Rendelő és Kozmetika
Budapest, XIV. kerület
Kerepesi út 78/F 1. lépcsőház 2/6.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BWNet Magyarország