Hűvösvölgy legnépszerűbb szolgáltatásai

A Wellness Szépségszalon vezetőjével beszélgettünk, akit arról kérdeztünk, miként nyerik meg vendégeik szívét.

 

Mik a legkedveltebb szolgáltatások?

A fodrászatban nagyon sokan igénybe veszik a rendszeres hajszárítást, erre kedvező bérleteket is kínálunk. Az ammóniamentes hajfestés- INOA festékkel- is nagyon kedvelt, a hajkiegyenesítés és a hajhosszabbítás is, mivel két olyan szakemberünk is van, aki professzionális és oktatói tapasztalattal rendelkezik hajhosszabbítás terén is. A kozmetikánk is igen felszerelt, a legújabb technológiás gépekkel és kezelésekkel várjuk a vendégeket. A kedvencek: lézeres mezoterápia, dermarolleres kezelés, ldm ultrahangos kezelés, L3 lézeres kezelés. Továbbá profi, szakoktató végzettségű sminktetováló szakemberünk is van, aki 3D műszempillában is kiváló.

  

 

 

Milyen termékeket használtok a vendégek szépítéséhez?

A fodrászatban L'oréal és Kérastase termékeket használunk, és az összes eszközünk, hajszárító, hajvasaló, kefe ghd márkájú, ami a legjobb a piacon. A körmösök CND és OPI termékeket használnak. A kozmetikában Age Attraction, Guinot , Pascaud termékeket használunk, továbbá Jasmint, ami 100%-os organikus, ausztrál termékcsalád.

 

Miért csatlakoztatok a bwnet rendszeréhez, miért kedvelitek?

Az online bejelentkezés előnye a vendégeink szempontjából, hogy bármikor amikor eszükbe jut, akár este, akár hétvégén, vagy utazás során, bármikor tudnak időpontot foglalni. Sok a külföldi vendégünk is, ők is kényelmesnek tartják az online foglalást. Mivel nagyon sok szolgáltatásunk van, így tudnak a vendégek kalkulálni az idejükkel és akár egyszerre több szolgáltatásra is pillanatok alatt be tudnak jelentkezni.

 

Ne feledd tehát a Wellness Szépségszalon bármely szolgáltatására ONLINE is bejelentkezhetsz. A szabad időpontokat itt találod:

http://www.bwnet.hu/szalon/Wellness_Szepsegszalon/

BWNet Magyarország