Hűséges olvasóink meglepetése

Bizonyára mindannyian tudjátok, hogy a január az a hónap, amikor a legtöbb ember fogadkozik, új lappal indul és változtatni akar, például a külsején. Ezért úgy döntöttünk megkönnyítjük az indulást 3 rajongónknak. Így két 13 alkalmas testkezelést és egy 4alkalmas arckezelést sorsoltunk ki a Jászai Mari téren található Physiomins szalonba.

<p>Bizonyára mindannyian tudjátok, hogy a január az a hónap, amikor a legtöbb ember fogadkozik, új lappal indul és változtatni akar, például a külsején. Ezért úgy döntöttünk megkönnyítjük az indulást 3 rajongónknak. Így két 13 alkalmas testkezelést és egy 4alkalmas arckezelést sorsoltunk ki a Jászai Mari téren található Physiomins szalonba.</p>

A testkezelés során a szerencsés nyertesek a méltán népszerű Physiomins gépek segítségével karcsúsodhatnak, melyhez a szalon munkatársai speciális étrendet is kínálnak, hogy a formálódás még látványosabb legyen!

 

A mikrodermabráziós arckezeléssel az arcbőrön felgyülemlett elhalt hámsejteket lehet tökéletesen eltávolítani, így a kezelés serkenti az alul lévő sejtrétegek megújulását, fokozza a mikrokeringést és hatékonyabbá teszi a krémek, szérumok felszívódását.

 

A nyertesek, Hédi, Rita és Bea nagyon örültek a meglepetésüknek. Írásban igyekszünk visszaadni Nektek boldogságukat, olvassátok Tőlük szeretettel:

 

Bea:

„Már karácsony előtt egy nappal kiderül, hogy én nyertem. Igazi ajándék volt. Nem is számítottam rá. Nekem már az is igazi nyeremény, hogy rátaláltam a bwnet.hu-ra, hiszen így bukkantam rá az új fodrászomra! Azonban vágyom már rég a változásra és alakom formálására, így mérhetetlenül boldog vagyok. Köszönöm!”

 

Rita:

„Már korábban is rendszeres látogatója voltam az oldalnak, de a regisztrációt csak most csináltam meg. Szeretem a bwnetet, mert mindig naprakész információkhoz jutok itt és megismerkedhetek a szépségszakma legmegbízhatóbb, legtehetségesebb képviselőivel is. Végre a hozzám legközelebb eső kozmetikát is megtaláltam, ahol a Nekem megfelelő kezelésekkel várnak.”

 

 Hédi

„Éppen masszőrt kerestem, amikor rátaláltam a bwnetre. Azonnal regisztráltam, az egész nem volt hosszabb két percnél és már tudtam is foglalni az időpontot. Gyors, praktikus és nagyon kényelmes. Ennél nem is kell több, gondoltam. Mégis kedvezett a szerencse és még egy nagy értékű testkezelés bérlettel is gazdagabb lettem!”

BWNet Magyarország