HIFU- a laza, megereszkedett bőr ellenszere

A legújabb kezelés a HIFU, ami mostanság borzolja a kedélyeket.  Utánajártam, hazánk legjobb oktatói csoportjától elsajátítottam a kezelést, így a miskolci kozmetikában- az Elite Studioban is elérhető a páratlan eljárás.

 

Olyan eredményeket ígér a mindössze 30 perces HIFU, amely eddig csak plasztikai sebészek beavatkozásával volt elérhető.

 

Számos közismert bőrgyógyász állítja és ezt én is megerősíthetem, hogy az eddigi nem-invazív technológiák közt, eddig ez a leghatékonyabb:

-         a bőr feszesítésére,

-         a szemöldök emelésére,

-         a ráncok csökkentésére,

-         a toka és a nyak emelésére.

 

A kezelést egy teljeskörű díjmentes konzultáció előz meg, ahol minden kérdésedre választ kapsz. Jelentkezz be már most és kerülj egy lépéssel közelebb a feszes és igazán vonzó arcbőr felé.

 

Jelentkezz be online (0-24h) konzultációra: 

http://www.bwnet.hu/szalon/Elite_Studio/


 

Eredmények

Mivel a kezelés során nincs hatóanyag bejuttatás, ezért a várt eredmény néhány hét, hónap után lesz látható! A bőr saját maga építi újra a kollagén állományt, ami időigényes feladat, ne legyünk türelmetlenek! Megéri várni!

 

Nincs felépülési idő

Nincs felépülési idő, mivel a bőr felszíne nem sérül, miközben a bőrt mélységben kezeljük.

 

Problémák, amikre megoldás a HIFU 

Bárkinek ajánlott, akinek a bőre már laza, kevésbé feszes. Jellemzően 30-as éveikben, vagy afölött lévő vendégeknek, akik közepes bőrlazasággal küzdenek. 

Akinek lejjebb került a szemöldöke, „pulykanyaka” van, laza a bőr az áll részen, vagy ráncos a dekoltázsa. 

Javasolt azoknak a fiatalabb vendégeknek is, akik szeretnék megőrizni bőrük fiatalságát és még időben beavatkoznak az öregedési folyamatokba.  Az arc és a nyak együttes kezelése jellemzően 30 percet vesz igénybe.

 

A vendég megfiatalodik. Látványosan feszesebb és simább bőrről számolhatok be a kezeléseket követően. 

A technológiát először az orvosok használták, mostanra továbbfejlesztették és a HIFU új dimenziót nyitott az arcfiatalítás terén.

 

Komoly döntés. Válaszd meg jól, hol végezteted a HIFU kezelést. Ehhez egy kis segítség:

Megfelelő oktatást követően lesz hatékony a kezelés, így nem mindegy, ki a gép kezelője. A piacon számos kínai gyártmány, olcsó készülék van, ami hatalmas gondokat okozhat. VIGYÁZZ A BŐRÖDRE!

 

Az Elite Studioban a legmodernebb, legbiztonságosabb gépet használom, a kezelés során esetlegesen jelentkező kellemetlen érzetet minimálisra csökkentve. Ráadásul kizárólag én használom a gépet, nem bérlem azt, ezzel is garantálva a tökéletes biztonságot.

 

 


Ez egy drága kezelés, mert egy jó minőségű gép komoly minőségellenőrzésen ment keresztül, a kezelőfejekkel együtt, ami nagyon sokba kerül. Én azon a véleményen vagyok, hogy nem éri meg kockáztatni és egy olcsó gép okozta esztétikai hibát egy életen át magunkon viselni!

 

Az Elite Studioban a HIFU kezelést bármely napon igénybe veheted, mert a gép saját tulajdonú.  

 

3 kezelési alkalom szükséges, melynek ára: 50.000 Ft/ alkalom. A 3. alkalommal azonban 35.000 Ft-ot kell csupán fizetned, hogy a megfiatalodott bőröd mellé egy extra gesztust is tegyek feléd! 

Így összesen a HIFU kezelés és arcod fiatalsága 150.000 Ft helyett 135.000 FT-ba került.

 


A kezelést egy teljeskörű díjmentes konzultáció előz meg, ahol minden kérdésedre választ kapsz. Jelentkezz be már most és kerülj egy lépéssel közelebb a feszes és igazán vonzó arcbőr felé.

 

Jelentkezz be online (0-24h) konzultációra: 

http://www.bwnet.hu/szalon/Elite_Studio/

 

Telefonon: +36 20 345 7009

 

 

BWNet Magyarország