Gyengéd feszesítés

Ragyogó és feszes bőr radikális beavatkozások nélkül.

<p>Ragyogó és feszes bőr radikális beavatkozások nélkül.</p>

Akupunktúra

Az apró pici tűszúrások nem csak a hátfájást segítenek eltüntetni, segíthetnek a lógó szemhéj és a szem alatti táskák felszámolásában is. Az akupunktőr először felméri a páciens állapotát, majd a test és az arc energiavonalai mentén elhelyezi a tűket, amelyek serkentik az energia áramlását, valamint regenerációs folyamatokat indítanak be. Hatásukra gyorsul a kollagén termelés, nagyjából hat kezelés után a ráncok látványosan kisimulnak.

 

Reflexológiás masszázs

Az arcon is találhatók olyan pontok, amelyek a központi idegrendszerrel és a test energiavonalaival állnak összeköttetésben. Egy arc reflexológiás masszázzsal javíthatjuk a vérkeringést, serkenthetjük a nyirok áramlását, amelynek hatására a duzzanatok csökkennek, a bőr pedig sokkal rugalmasabbnak látszik.

 

Hydrafacial kezelés

Az egyik legkorszerűbb bőrfelszín-megújító kezelés, mely tisztít, finoman hámlaszt, felszabadítja a pórusokat, csökkenti a gyulladást, serkenti a nyirokkeringést és hidratál is. Hatására csökken a hiperpigmentáció, a bőr megtisztul, a ráncok kevésbé látszódnak.

BWNet Magyarország