Fűszeres- teafás kezelés sorozat

A levendula és a teafa illóolaj -a többi olajjal szemben- mértékkel, akár közvetlenül a bőrre is kenhető. Most a fűszeres- teafás  kezelés gyógyító hatásait és hatalmas erejét mutatjuk be Nektek. 

<p style=A levendula és a teafa illóolaj -a többi olajjal szemben- mértékkel, akár közvetlenül a bőrre is kenhető. Most a fűszeres- teafás  kezelés gyógyító hatásait és hatalmas erejét mutatjuk be Nektek. 

"/>

 A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes olaj, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, elpusztítja a betegséget terjesztő mikroorganizmusokat, baktériumokat és a gombát. A teafaolaj természetes tisztító és antibakteriális hatású kivonat, amely csökkenti a bőr túlzott faggyútermelődését, valamint megakadályozza a pattanások kialakulását.

 

A kezelés menete: letisztítás; peeling; hidroabrázió, arc- dekoltázs masszázs aloe vera bőrnyugtató balzsammal; gőz-tisztítás, vio, összehúzó pakolás, gyógynövényes szérum ultrahanggal; nyugtató maszk; hidratálás.  A kezelés a szemkörnyék és a dekoltázs extra ápolását is tartalmazza.

 

 

Kipróbálnád? Fűszeres- teafás mélytisztító arckezelés: 7.400,-.

 

Jelentkezz be már most. Az ONLINE FOGLALÁS mindössze néhány kattintás, így telefonálnod sem kell. Kényelmes és gyors:

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Bella_Timea/Marina_Beauty_Studio

A fizetés a helyszínen, a megszokott módon történik.

BWNet Magyarország