Francia benyomás egy magyar szépségszalonról

A sajátos és könnyed francia stílust egy lapon szokás emlegetni az időtlen eleganciával. Az ikonikus francia nők titkát pedig oly sokan fejtegetik. Egy tipikus francia nő évtizedek óta vékonyan és csinosan él az emberek emlékezetében. Mi a sikerük titka? Mire költenek ők? Mi is kíváncsiak voltunk erre.

Kezdjük a frizurával…

 

Arlette egy néhány hetes kikapcsolódásra érkezett barátnőjéhez Budapestre. Tőle megtudhattuk, hogy egy igazi francia nő bizalmi ügynek tartja a fodrásszal való jó kapcsolatot, mert hisz abban, hogy a tökéletes vágás és hajszín megválasztása rendkívül sokat számít. Nincs semmiféle általánosítható szabályuk a haj hosszát illetően, viszont a hajmosások előtt diónyi argánolajjal mossák be tincseiket és havonta legalább egyszer hajmaszkban alszanak. A frizura így garantáltan egészséges és jól ápolt lesz.

 

„Egy magyar barátnőm és az ő frizurája győzött meg arról, hogy felkeressem Ternyák Kata kellemes szalonját, online jelentkeztem be. Már a belépéskor jól éreztem magam: Kata franciául köszöntött.

Hajfestést kértem, kissé szorongva, mert kényes hajam könnyen vörösre színeződik sötétszőke helyett – ez otthon Franciaországban meg is esett velem.

 

 

Előtte- utána fotó

 

A meghitt környezetben egy finom kávé elfogyasztása után, a mindig mosolygó tulajdonos szorgos kezei alatt hamar a hajamra került a kiválasztott szín. A hajmosás  masszíroztató kényeztetésével külön élménynek bizonyult. A szín tökéletesre sikerült, Kata értő tanácsait követve egy csöpp frizuraigazítást is bevállaltam, mely azonnal elnyerte férjem tetszését is.

 

Újjászületve, kipihenten és azzal a tudattal köszöntem el Katától, hogy amint visszatérek Budapestre, azonnal újra felkeresem. Az új frizurám egyébként remekül bevált a rockkoncerten, ahol Franciaországba való visszatértem után doboltam.”- számolt be Arlette.

 

Foglalj online időpontot az Imagine szalonba:

http://www.bwnet.hu/szalon/IMAGinE/

BWNet Magyarország