Francia-Magyar divat az ELLE Magazinnal

A divathetek eseményeit egyszerűen lehetetlen kikerülni. Bloggerek fényképes beszámolóit és tervezők posztjait árasztja az internet. Így már-már szinte ildomos képben lenni a következő két szezon kötelező darabjaival.

 

Remek terep a divatművelődésre az ELLE most hétvégi ( április 4-5 ) rendezvénye. A magazin a Millenárisba hozza nekünk három francia és három magyar tervező munkáját, hogy megmutassák nekünk, miben is járunk majd. A párizsi divathetek állandó résztvevői, Octavio Pizarro, Christine Phung és Valentine Gauthier a 2014–2015. őszi–téli kollekcióikat mutatják be, míg Szegedi Kata, Tomcsányi Dóriés a NUBU az ez évi tavaszi–nyári kollekciókkal vonul fel.

 

 

De nem csak a bemutatókat élvezhetjük. Számos program mellett kitűnik a L'Oreal " So Couture" pavilonja, ahol a márka sminkmesterei elkészítik a legújabb sminktrendnek megfelelő sminkeket, a vadonatúj So Couture szempillaspirállal és tussal, továbbá lehetőség nyílik kipróbálni fodrászaik segítségével a HairChalk terméküket, egy tincstől a teljes festésig is akár. Kíméld meg magad a felesleges sorban állástl és jelentkezz be már most online a fodrászkhoz. A vadító frizura garantált. Bejelentkezés itt: http://www.bwnet.hu/szalon/ELLE_Fashion_-_L_OREAL_Szalon/

 

 

A részletes programért látogassanak el az ELLE Magyarország honlapjára.


Találkozzunk a Millenárison április 5-én!

 

BWNet Magyarország