Fogfehérítés

A vakító fehér mosoly nem elérhetetlen álom, már nem csak a hollywoodi dívák kiváltsága. A kozmetikai fogfehérítés mostantól Magyarországon is elérhető, a Smiling Club Andrássy úti üzletében.

<p>A vakító fehér mosoly nem elérhetetlen álom, már nem csak a hollywoodi dívák kiváltsága. A kozmetikai fogfehérítés mostantól Magyarországon is elérhető, a Smiling Club Andrássy úti üzletében.</p>

Az egyedülálló szolgáltatás teljesen fájdalommentes, kíméli a fogzománcot és a fogínyt, ráadásul peroxidot sem tartalmaz.

 

Fogaink elszíneződéséért elsősorban táplálkozásunk felelős. Az ételekben található természetes és mesterséges színezőanyagok, valamint a dohányzás a fehér fogak legnagyobb ellensége. E mellett természetesen a genetikánk is meghatározza fogaink színét, de a Smiling Club különleges módszere még a velünk született, természetes fogszínünkön is képes változtatni, mindezt a piacon elsőként, olyan anyaggal teszi, amely nem tartalmaz peroxidot, így kímélve a fogínyt és a zománcot.

 

A speciális fehérítő gél fő alkotóeleme a sodiumkarbonát, amelyből a LED lámpa hideg fénye hatására oxigén szabadul fel, ez az oxigén bejut a fogzománc mikrobarázdái közé, itt fejtve ki fehérítő hatását. Egy 2X15 perces kezelés alatt 3-6 árnyalattal is változhat fogaink színe, az üzlet minden igényt kielégítő berendezése, a kényelmes tojásfotelek és a bwnet.hu rendszerén keresztül történő online időpontfoglalás lehetősége mind-mind a vendég kényelmét szolgálja.

 

Jelentkezz be most: http://www.bwnet.hu/szalon/Smiling_Club_/

BWNet Magyarország