Fodrászat extrákkal

Szakács Norbert 2010. októberében nyitotta meg saját szalonját, a Figarót, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend a vendégek körében.

 

A szalon, ahogy Norberttől megtudtuk, nem szeretne csak fiataloknak, vagy csak konzervatívoknak szólni. Az ő célja, hogy minden vendég személyre szabott, egyedi frizurával térhessen haza.

 

Az üzlet hangulata családias, itt mindenki jól érzi magát. A Figaróba szinte már hazajárnak a kuncsaftok. Ráadásul itt rengeteg más szolgáltatás közül is válogathatnak. Van kozmetika, pedikűr, manikűr, masszázs, tartós szőrtelenítés, sőt még tetováltatni is lehet.

 

 

 

Az üzletben természetesen a fodrászat a legkeresettebb, de a kozmetikát, a manikűrt és a pedikűrt is rendkívül sokan választják.

Az ide betérők nem csak festést vagy vágást, hanem dauert, tartós hajegyenesítést vagy akár hajhosszabbítást is kérhetnek. A tartós hajegyenesítés például bármely hajtípuson jótékonyan haj, hiszen újjáépíti tincseink szerkezetét, fénylővé és simává válnak általa.

 

Ráadásul mostantól már online, a bwnet.hu rendszerén keresztül is foglalhatunk időpontot, bármelyik szolgáltatást szeretnénk is igénybe venni.

 

A Figaro Studio szabad időpontjait itt találjátok:

http://www.bwnet.hu/szalon/Figaro_Studio/

 

BWNet Magyarország