Esküvői előkészületek a Simon's Wedding Art Szépségszalonban

A Simon’s Wedding Art Szépségszalonban megtalálsz minden olyan szolgáltatást, amire szükséged lehet a Nagy Napon, leánybúcsún, legénybúcsún, születésnapi partyn, céges rendezvényeken. Kínálatuk között szerepelnek szépségipari szolgáltatások; esküvői- és alkalmi ruhák, kiegészítők kölcsönzése; virág- és más dekorációk, cukrász, fotográfus.

 


 

Honnan jött az ötlet?

 

„A saját és a barátnőm esküvőjének megszervezése során megtapasztaltam, hogy milyen sok időt vesz igénybe a szervezés, miközben magammal is foglalkoznom kell, ekkor merült fel az ötlet, hogy egy csokorba fogom az összes szolgáltatást és létrehozom ezt a vállalkozást.” – Simon Tímea, a Simon’s Wedding Art Kft. ügyvezetője.

 


 

A Simon's Wedding Art nem csak rendezvényekre specializálódott., hiszen a szépségszalon hagyományos szalonként is üzemel. Várnak mindenkit, akik a szürke hétköznapokban szépülni vágynak. Akiknek fontos az ápolt, igényes megjelenés. Szakembereik megtesznek mindent annak érdekében, hogy a végeredménnyel tökéletesen elégedett legyél, és ezáltal magabiztosabban lépj ki a hétköznapi forgatagba.

 


 

Szépségipari szolgáltatásaik:

 

- Fodrászat

- Kozmetika

- Manikűr-műköröm

- Pedikűr

- Műszempilla építés

- Sminktetoválás

 

 

 

A Nagy Szépség Napon - május 7-én, az alábbi kedvezményt veheted igénybe:

 

Kozmetikai arckezelés 20% kedvezménnyel, melyet egy bőrdiagnosztika előz meg. Megtudhatod, milyen bőrtípusod van és, hogy arra milyen típusú termékeket használhatsz.

 

Azok, akik május 7-én bármelyik szolgáltatásukat igénybe veszik, 20% kedvezményt kapnak műszempillaépítésre.  A kedvezmény május 9. és 31. között használható fel!

 

Pedikűr, tartós lakkozással 20% kedvezménnyel.

 

Hajvágás, szárítás +feltűzés 20% kedvezménnyel.

 

Műköröm építés vagy gél lakkozás 20% kedvezménnyel.

 

 

Online időpontfoglalás: 

http://www.bwnet.hu/szalon/Simon_s_Wedding_Art_Szepsegszalon/

 

 


Simon's Wedding Art Szépségszalon
Budapest, XIII. kerület
Újpesti rakpart 7. 

  

 

 

 

Csatlakozz Te is A Nagy Szépség Nap Facebook eseményéhez:

https://www.facebook.com/events/1205792609448433/

BWNet Magyarország