Egy innovatív üzletember Debrecenből

Mokánszky Milán Debrecen egyik beauty guruja, ha lehet így fogalmazni. Nem csak a város egyik legprofibb fodrászszalonjának vezetője, hanem az úttörőnek számító BEST WAX Intimkozmetika megálmodója is.

 

Fodrászata a HEAD OFFICE Hair and Bar országos szinten is az elsők között volt, ahol bevezették az online időpontfoglalást. „Ezt a vendégek azért szeretik nagyon, mert rendkívül kényelmes. Bármikor eszébe jut, hogy szüksége van ránk - legyen az éjszaka, vagy akar hétvégen is - néhány kattintással már meg is van az időpontja.” – mondja Milán, aki többek között Angliában is dolgozott, majd hazatérve rövid idő alatt a Schwarzkopf Professional bemutató fodrásza lett.

 

Azóta rendszeresen tart Magyarországon és külföldön is bemutatókat. Többször dolgozott együtt olyan sztárfodrászokkal, mint például Tyler Johnston, aki többek között Victoria Beckham, David Beckham vagy Cindy Crawford frizurájáért is felelős.

 

„A külföldön tanult rendszert és lendületet, valamint a vendégekre való pontos és kedves odafigyelést a jelenlegi üzletstruktúránkban is hasznosítani tudtam.” – meséli Milán, aki talán innen hozta magával azt az innovatív folyamatosan újító szemléletmódot is, amely a BEST WAX Intimkozmetika megnyitásához vezette.

 

 

 

„Mindig is szerettem olyan dolgokat csinálni, ami nálunk nem megszokott. Nem minden esetben találok ki új dolgokat, de utazásaim során mindenhonnan inspirálódok és merítek új ötleteket.” – kezdi Milán, amikor arról kérdezzük, honnan jött az intimkozmetika ötlete. Majd így folytatja: „Persze, sokak számára meglepő volt az ötlet.

És tudjuk, hogy a magyar közönség először mindig meghökken az új dolgok láttán. Így volt ez velünk is. Nehéz volt az első időszak, de mostanra úgy tűnik az emberek befogadták ezt a speciális szolgáltatást is és szeretnek minket.”

 

És hogy miért jobb egy ilyen szalon, mint egy hagyományos kozmetika? „Azért vagyunk jobbak másoknál, mert mi kifejezetten a szőrtelenítésre specializálódtunk. És azt hiszem abban mindenki egyet ért, hogy ha valaki egy dologra koncentrál, abban nagy valószínűséggel rövid időn belül a legjobbat tudja adni.”

 

Hála Milán innovatív látásmódjának már nem csak a fodrászatba, hanem az intimkozmetikába is egyszerűen, pár kattintással bárki foglalhat online időpontot a bwnet.hu rendszerén keresztül.

 

http://www.bwnet.hu/

BWNet Magyarország