Egészséges bőr, ragyogó megjelenés

Amíg az ember fiatal, és ha olyan szerencsés helyzetben van, hogy bőre nem különösebben problémás, hajlamos ezt magától értetődőnek venni és nem fordítani túl nagy gondot a kozmetikus rendszeres meglátogatására.

<p>Amíg az ember fiatal, és ha olyan szerencsés helyzetben van, hogy bőre nem különösebben problémás, hajlamos ezt magától értetődőnek venni és nem fordítani túl nagy gondot a kozmetikus rendszeres meglátogatására.</p>

Így volt ezzel Kata, a bwnet bloggere is, aki most megosztja tapasztalatait a Szabó Imre szalon kozmetikusánál, Rékánál tett látogatásáról:

 

Nincs sok gond a bőrömmel, otthon rendszeresen ápolom. Heti kétszer radírozok, és tisztító pakolást teszek fel. E mellett esténként is rendszeresen megszabadítom a sminktől és a szennyeződésektől. Használok hidratáló krémeket is. Úgy gondoltam, hogy ezen felül másra nincs is szükségem. Kozmetikushoz ritkán jártam, bevallom, egy éve nem vettem részt profi kezelésen. Egyszerűen nem éreztem szükségét, egészen addig, amíg múlt héten el nem mentem egy kezelésre a pesti Szabó Imre szalonba. A kozmetikus Réka úgy fogadott, mintha ezer éve ismernénk egymást. Amíg kényelembe helyeztem magam a hangulatos privát kezelőben megbeszéltük, milyen programot gondolt ki nekem. Tisztítással kezdtünk, majd egy hatóanyagos kezelés következett. Már a radírozásnál tudtam, hogy nem fogok ennyit várni a következő alkalomig. A meghitt kezelőt még hangulatosabbá tette a lazító zene és Réka kezeinek finom masszírozó mozdulatai, amelyek nem csak az arcomra, de a nyakamra és a dekoltázsomra is koncentráltak, a kezelés első fele felért egy relaxáló masszázzsal.

BWNet Magyarország