Döbbenetes képességek?

5 évvel ezelőtti cikkre bukkantunk a Nők Lapja Café oldalán. Az újságíró harmincas éveiben járó hölgyeket és urakat faggatott a 20éves terveikről. Nini...egy ismerős arcra bukkantunk. Ternyák Kata (fodrász) elképzeléseit osztjuk meg veletek az akkori jövőt illetően.

 

Szögezzük le: Kata jövőbe látása még nem tökéltes, hisz 5 év alatt megvalósította a 20 éves terveket.

 

Mik a tervei...

... a munkájában?

- Mire ez a cikk megjelenik, remélhetőleg valóra válik életem álma: megnyitom a saját fodrászszalonomat. Ahhoz képest, hogy harmincévesen jöttem fel Pestre szerencsét próbálni, nem is rossz teljesítmény, igaz? Ma már hívnak divatbemutatókra, különböző produkciókba, úgy érzem, megbecsülnek a szakmában. A következő évtizedek arról fognak szólni, hogy megvalósítom azt a személyre szóló, vendégközpontú szolgáltatást, amelyet utazásaim során Nyugat-Európában láttam. Azt szeretném, hogy ha hozzám valaki bejön, az ne csupán egy trendi frizurával, hanem kicserélt lélekkel, a személyiségéhez, stílusához illő külsővel, tehát valami többel távozzon. Úgy válogattam össze a munkatársaimat is, hogy a meleg hangulat, a bizalmi légkör és a profi kiszolgálás a személyiségükből fakadjon. Így akár napközben is távol maradhatok pár órát az üzlettől, és élhetek egy kicsit a hobbijaimnak, a családomnak is. Nem vagyok robot, szükségem van változatosságra, ennek ellenére az elmúlt évek szinte csupán a munkáról szóltak.

 

 

 

....a magánéletben?

- Három évvel ezelőtt súlyos betegségen estem át, volt időm gondolkodni azon, mit, hogyan szeretnék csinálni a jövőben. Rájöttem, mennyire fontos, hogy jó hátterem legyen. Az utóbbi időben egy kicsit szétzilálódott a párommal a kapcsolatunk - rengeteg energiát felemésztett a betegségem, a házunk felépítése -, ezt szeretném most rendbe hozni. Sokat köszönhetek a társamnak. Amikor az első férjemtől elváltam, szó nélkül felvállalt bennünket a két gyerekkel. Olyan nagy szabadságot élvezek mellette, amit nem sok férfi biztosít a kedvesének, és én ezt nagyra értékelem. A fiaimnak is szüksége van még rám, szeretném őket jól indítani az életben. Talán sikerül őket külföldön taníttatnom, hadd táguljon ki számukra a világ. Szerintem az nagyon fontos. Édesanyámtól is mindig azt hallottam, hogy kislányom, nem szabad megállni, mindig fejlődni, törekedni kell. Mostanában visszatérnek a fiatalkori álmaim. Nagyon szerettem magamnak ruhákat tervezni, keverni a stílusokat, játszani velük. Talán egyszer kijutok hosszabb időre Párizsba is, hogy tanuljak a kedvenc fodrászmesteremtől.

 

Ternyák Kata az Imagine szalon tulajdonosa igazán büszke lehet arra, amit alkotott. Üzlete 5 év alatt a nagybetűs SZALONOK közé írta be magát a különleges bánásmódnak és szakértelemnek köszönhetően.

 

 

Ha te is szívesen kipróálnád a szalont, jelentkezz be online. A szabad időpontokért kattints már most:

ONLINE BEJELENTKEZÉS

BWNet Magyarország