Botox hatású kezeléssel szépül Bálizs Anett

Bálizs Anett színésznőnek különösen fontos, hogy bőre mindig ápolt és üde legyen, azonban a fájdalmat szerette volna elkerülni. A sztár elárulta, milyen kezeléssel tartja fiatalon arcát.

 

„Olyan szépészeti kezelést kerestem, amelynek a botoxhoz hasonló a hatása, mégsem tűvel végzik. Sokáig nem találtam a számomra megfelelő kozmetikát, de végre jó kezekben vagyok” – mesélte Bálizs Anett, a Jóban Rosszban sorozat sztárja. A színésznő aktív életének része a rivaldafény; a forgatások és a nyilvános szereplések miatt elengedhetetlen számára a hibátlan bőr és a tökéletes smink.

 

 

Sajnos rendelkezhetünk akármilyen tökéletes adottságokkal, az idő múlása és a sminktermékek rendszeres használata nyomot hagy az arcunkon. A megelőzés és odafigyelés éppen ezért legalább olyan fontos, mint a megfelelő, jó minőségű termékek használata. Sőt, mi több: nem csak időt spórolhatunk vele, de hosszú távon a pénztárcánkat is megkíméljük.

 

Anett elárulta, ő a Botfill, botox hatású, tű nélküli kezelésre esküszik, amelynek hyaluronsavat, kollagént, magnéziumot és polyszacharidokat tartalmazó összetétele meggátolja az arcizmok túlzott összehúzódását, ezzel csökkentve a ráncosodást. A kezelés feltölti a szöveteket, újraalkotja az arckontúrt, továbbá rugalmasabbá, ragyogóvá teszi a bőrt.

 

 

Bálizs Anett megtalálta a számára ideális kezelést

„Bár a szakemberek érett, mélyen ráncosodott, fakó bőrre javasolják a kezelést, én inkább a megelőzés híve vagyok. A szépségünkkel érdemes törődni és ahogy a kozmetikusomtól megtanultam: a szép bőr nem kor, hanem odafigyelés kérdése” - tette hozzá a színésznő.

 

Online időpontfoglalás a BOTOFILL- botox hatású kezelésre:

A kezelések alkalmazásának gyakorisága 1 kúrában: 3 alkalom, minden másnap. 

 

Jelentkezz be a BOTOFILL kezelésre január 31-ig bevezető áron! 

A kezelés ára: 9.900 Ft/ alkalom HELYETT  6.600Ft/alkalom

Összesen 3 kezelés 2 áráért: 19.800 Ft

 

Online időpontfoglalás a belvárosi Beauty Spot kozmetikába: 

(válaszd Anti-aging botox hatú hatóanyagokkal)

http://www.bwnet.hu/szalon/Beauty_Spot_/

 

 

 

 

 

 

 

 

BWNet Magyarország