Beauty Lab Szalon- a megfiatalodás élménye Budán

A II. kerületben található Beauty Lab szépségszalon kozmetikusa, Jenőfi Réka, anti aging specialista, egészségügyi asszisztens, Xtreme Lashes mester stylist és oktató is egyben.

 

Réka szerint a szép és egészséges bőr mindenkinek jár. Az általa végzett klasszikus kozmetikai kezelések és a legújabb technológiát alkalmazó orvos-kozmetikai és gépi kezelések minden bőrproblémádra megoldást nyújtanak.

 


 

Amivel bátran fordulhatsz hozzá: ráncok, megerszkedett bőr,aknék, rozacea, pigmentfoltok halványítása, hegek kezelése. Tartós és látványos kozmetikai kezelések, tiszta és innovatív hatóanyagok, professzionális technológiák és valódi szaktudás igényes környezetben. Munkájára 100% -os pénz visszafizetési garanciát vállal!

 

 

 

HIFU – arclifting műtét nélkül

 

30+-os vagy és nem akarsz kés alá feküdni? Már gondolkodtál arcfeszesítő és ránctalanító megoldásokon, de félsz a fájdalomtól? Az egész arcod láthatóan fiatalabb lesz, vedd igénybe a HIFU-t egyedülálló kedvezménnyel!

 

Ha elmúltál már 30, akár kicsivel vagy sokkal a luxus, kényelem és hatékonyság kötelező! Teljes arcon végzett HIFU kezelés fájdalommentesen, szúrás és vágás nélkül fiatalít. Nincs gyógyulási idő, csak azonnali, látványos eredmény a kezelést követően.

 


 

Kockázatok nélkül: Réka által használt gép komoly minőségellenőrzésen ment keresztül a kezelőfejekkel együtt. Nem éri meg kockáztatni, egy olcsó gép okozta esztétikai hibát ne viselj egy életen át!

 

Számos közismert bőrgyógyász és én ő maga is azt állítja, hogy az eddigi nem-invazív technológiák közt eddig ez a leghatékonyabb:

 

- a bőr feszesítésére,

- szemöldök emelésére,

- kisebb ráncok csökkentésére,

- toka és nyak emelésére.

 


 

Az eredmény lenyűgöző, ami eddig csak plasztikai beavatkozásokkal volt elérhető. 2-3 kezelés ajánlott, de az azonnali hatás már 1 kezelés után is rögtön látható!

 

 

 

A Nagy Szépség Napon - május 7-én, a következő kedvezményeket veheted igénybe:

 

HIFU – műtét nélküli hatékony és valóban látványos arcfiatalítás: 55 000 Ft helyett 35 000 FT

 

 

A hosszan tartó fiatalságért professzionális bőrápoló termékcsomag: 48 000 Ft helyett 38 000 Ft

 

Garantált ajándék: 50%-os kupon kapnak alakformálásra, vagy testmasszázsra, amit július 31-ig felhasználhatsz!

 

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szalon/Beauty_Lab_Szepseg_es_Egeszseg/

 

 

 


Beauty Lab Szépség és Egészség 
Budapest, II. kerület
Hidász utca 15. 

 

 

 

BWNet Magyarország