Arcmasszázs Kleopátra folyékony aranyával!

A téli hidegben jól esik a meleg kényeztetés az ÖN bőrének is. Meleg aromaolajos arcmasszázs Kleopátra folyékony aranyával. Tápláló argánolajat, és aranyport tartalmazó, vitaminos, parfümös illatú kényeztetés, amely elvarázsol. A masszázs önállóan is kérhető vagy része az aranykezelésnek.

<p>A téli hidegben jól esik a meleg kényeztetés az ÖN bőrének is. Meleg aromaolajos arcmasszázs Kleopátra folyékony aranyával. Tápláló argánolajat, és aranyport tartalmazó, vitaminos, parfümös illatú kényeztetés, amely elvarázsol. A masszázs önállóan is kérhető vagy része az aranykezelésnek.</p>

A glamour limited edition parfümös, meleg argánolajat tartalmazó meleg olajos arc, nnyak, dekoltázs masszázs ragyogóvá teszi bőrödet. Nagyszerűen egészíti ki a kényeztető, tápláó arany kezelést, de önnálló masszázsként is igazi élményt nyújt. A folyékony arany simogató melege a bőr mélyebb rétegében is kifelyti hatását, véd a téli hidegben. Jelentkezz be masszázsra Kleopátra megjegyzésssel, és a 30 peces masszázs 4.500Ft, vagy jelentkezz be aranykezelésre.

BWNet Magyarország