A világ legnagyobb esztétikai eseménye Budapestre érkezett

A világszerte március-április hónapokban kerül megrendezésre egy est, ahol a szakmabeliek, kozmetikusok, bőrgyógyászok, orvosok exkluzív betekintést nyerhetnek az új IMAGE Skincare termékek sorába. Tegnap az exkluzív Boscolo Hotel adott otthont az IMAGE Skincare Worldwide Launch Party számára. 

 

A parti többek között megrendezésre kerül: New York, Budapest, Dubai, Beverly Hills, Chicago, Berlin, London, Las Vegas, Hong Kong, Miami, Milan, Sydney városokban is. Összesen több mint 100 ilyen rendezvény zajlik világszerte, több mint 15 000 esztétikai szakember részvételével.

 

 

Az est sztárvendége: Janna Ronert, az Image Skincare vállalat alapitója. Az est házigazdája: Pataki Zita volt, illetve a MISS Universe magyar döntőse: Kelemen Henrietta, valamint Vajna Tímea is alátámasztották azt a tényt, hogy a világ legszebb hölgyei az Image Skincare termékeire esküsznek.

 

 

 

 

 

A szakma krémje volt jelen, így a BWNET és IMAGE Skincare közös partnerei közül is képviseltették magukat: Jenőfi Réka, a Club Forman Szépségszalon, Vámos Mónika, Kutassy Krisztina, az ABesthetic, a Royal Clinics és még sokan mások....

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Image Skincare legmodernebb kozmetikái és esztétikai központjai már minde elérhetőek a bwnet.hu oldalán. Jelentkezz be online a szalonokba kényelmesen és gyorsan!

 

 

További információra van szükséged?

Hívd kollégánkat a +36 70 316 6760-as számon.

 

 

BWNet Magyarország