A szépségszakma fejlődése

Szegődi Anita kozmetikus, sminkes és 3D szempilla mester stylist vagyok. 2009-ben Pécsett végeztem a tanulmányaimat. Nagyon fontosnak tartom a szakmai fejlődést a munkámban és az élet más területén is, éppen ezért igyekszem tanfolyamokon részt venni és sok mindenről tájékozódni.

<p>Szegődi Anita kozmetikus, sminkes és 3D szempilla mester stylist vagyok. <span>2009-ben Pécsett végeztem a tanulmányaimat. Nagyon fontosnak tartom a szakmai fejlődést a munkámban és az élet más területén is, éppen ezért igyekszem tanfolyamokon részt venni és sok mindenről tájékozódni.</span></p>

A mai világban az emberek az internetet használják információ gyűjtésre, illetve átadásra így elengedhetetlen az online fejlődés. Be kell lássuk, hogy szükségszerű az interneten való hirdetés.

 

A karrierista modern jelenben az emberek fontosnak tartják a kényelmes ügyintézést, nem hiába vezették be a bankok, telefon szolgáltatók, ügyfélszolgálatok stb. az interneten keresztül történő kapcsolattartást, megkönnyítve ezzel az ügyfelek mindennapjait.

 

A bwnet.hu segít a vendégnek, a világ bármely pontjáról kényelmesen egy fotelből, vagy a medence széléről telefonálás nélkül a szakemberhez időpontot foglalni és ezalatt információhoz jutni a szolgáltatásokról. 

 

A bwnet.hu kényelme a top szalonokban már elérhető, ahogy a Szabó Imre Hair& Beauty-ban is. Így néhány kattintással lehetséges a gyors és egyszerű bejelentkezés!

http://www.bwnet.hu/szalon/Szabo_Imre_Hair_Beauty_Pest_/ 

http://www.bwnet.hu/szalon/Szabo_Imre_Hair_Beauty_Buda_/

BWNet Magyarország