A páratlan megjelenés garantált

Az ANNAEVA magyar, ám világhírű márka 2015 tavasz/nyári kollekcióját a tervezőktől megszokott együdálló stílus jellemzi. A ruha viselői kivételesnek érezhetik magukat az anyagok kombinációja és színek harmóniája miatt.

 

Így vallanak magukról: "Az ANNAEVA a modern, kozmopolita nő öltöztetője. Olyan nőknek alkotunk ruhákat, és kiegészítőket, akik nem akarnak a hétköznapi viseletet hordók mögé beállni és egy kis különlegességre vágynak. Szeretjük az érdekes, ellentmondásos anyagkombinációkat, például a bőr- selyem találkozását, és gyakran alkalmazunk haute couture, azaz egyedi elemeket öltözékeinkben. Legfontosabb számunkra a nőiesség fiatalos megfogalmazása."

 

 

A kollekciós fotózás stábja is az egyediséget és páratlan megjelenést helyezte előtérbe. Nézzétek csak a közreműködők névsorát: 

Fotó: Karsay Katalin 
Smink: Korpos Anikó 

Haj: Rácz Böbi 
Modell: Németh Petra

 

Nini...egy ismerős név. Rácz Böbiről az elmúlt időszakban sokat cikkezett a hazai szakma. A Hajas Kupán sorra zsebelte be az elismerő címeket, tavaly a világ 100 legjobb fodrásza közé választották. Rengeteg fodrász szakmai sikeren és hozzá kapcsolódó kreatív munkán - versenyeken, divatbemutatókon , hajshow -kon, fotózásokon, előadásokon, oktatásokon - túl lelkesedése nem hogy alább hagyna, de az elért sikerek miatt inkább csak növekszik.

 

Bízd egy kreatív szakértőre frizurád és jelentkezz be online Böbihez az Erzsébet téren található Hajas Studióba. A szabad időpontokért kattints már most:

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Racz_Bobi/Hajas_Studio_Erzsebet_ter_

 

BWNet Magyarország