A nyugalom szigete

Ha egy igazán nyugodt és meghitt szalont keresel, mindezt exkluzív környezetben, a Marina Beauty Stúdió a neked való! Számtalan kezelés közül válogathatsz, ráadásul már online is bejelentkezhetsz hozzájuk. Most a szalon tulajdonosával és kozmetikusával Bella Tímeával beszélgettünk a szakma titkairól, a legkedveltebb kezelésektől, mitől is több ez, mint egy hagyományos szépségszalon.

<p>Ha egy igazán nyugodt és meghitt szalont keresel, mindezt exkluzív környezetben, a Marina Beauty Stúdió a neked való! Számtalan kezelés közül válogathatsz, ráadásul már online is bejelentkezhetsz hozzájuk. Most a szalon tulajdonosával és kozmetikusával Bella Tímeával beszélgettünk a szakma titkairól, a legkedveltebb kezelésektől, mitől is több ez, mint egy hagyományos szépségszalon.</p>

Hogyan lettél kozmetikus? Mi tetszett meg ebben a szakmában?

Mindig is érdekelt a szépség, az ápoltság, a megnyerő megjelenés, de igazán akkor fordult meg először a fejemben, hogy kozmetikus legyek, amikor egy rosszul sikerült arctisztításomat követően, az amúgy problémamentes arcbőröm hetekig sebes maradt. A környezetemben sajnos sok hasonló esetet tapasztaltam, ezért elhatároztam, hogy kitanulom ezt a szakmát és bebizonyítom, ki lehet lépni a szépségszalon ajtaján hegek és sebek nélkül is. Szigorú mesteremnek, kitartó gyakorlásnak és bizalmat szavazó barátaimnak köszönhetően sikerült ezt a célomat elérnem.

 

Mi tetszett meg a bwnet lehetőségében?

Ma már eszement mód fejlődik a piac, jönnek az új hatóanyagok, új cégek, új, termékek, új gépek, új eljárások, tehát unatkozni nem lehet. Résen kell lenni és a fejlődni folyamatosan, hiszen a vendégeink is ezt várják tőlünk. Az internetnek hála ők is velünk együtt tudják követni a szépségipar változásait, így sokszor rájuk támaszkodva, az ő igényeiket kielégítve bővítjük a szolgáltatásainkat. A lényeg szerintem, hogy együtt tudjunk haladni a szakmabeli fejlődésekkel és sose ragadjunk le egy ponton! Erre tökéletes válasz a bwnet, ami egy szépészeti közösség, ebben minden benne van!

 

Milyen szolgáltatásaid vannak a szalonban? 

A természetes gyógymódokat, dietetikát, reflexológiát, személyiségelemzéseket bevittem a munkámba is, mert azt vallom, hogy a probléma okát nem elég helyileg, tünetileg kezelni, mélyebbre kell ásni, egészen a gyökerekig. A testünk árulkodik mindenről, és térképnek megkaptuk a bőrünket, amin tájékozódhatunk, hogy mi is zajlik bennünk, a testünkben, a lelkünkben. Szakmám széles palettáját tárom a vendégeim elé, személyre szabott  életmód és táplálkozási tanácsokat adok nekik, és hogy önmaguk számára is teljesebbé váljanak,a szépülésre szánt időt kihasználjuk egy kis lélekboncolásra is.

 

Milyen pluszt kínálsz a vendégeidnek?

A Marina Beauty vendégei mindig maximális és profi hozzáállásban részesülnek. Nálunk már elérhető az online időpontfoglalás, amely szintén a vendégek kényelmét szolgálja. Így akár munkaidőn túl is bejelentkezhetnek hozzám. Ráadásul a februárban online foglalók közt, egy kényeztető csokoládés arc- dekoltázs masszázst is sorsolunk, így kedveskedve a szépülni vágyóknak!

 

A bejelentkezéshez kattints ide:  http://www.bwnet.hu/szalon/Marina_Beauty_Studio/.

 

Sorsolás időpontja: 2014. március 1.

BWNet Magyarország