A hajgyógyász, aki elsőként önmagát gyógyította

Borsányi Andrea vagyok, hajgyógyász, Trichológus.

2006-ban találkoztam először a hajgyógyászattal, ahová a saját, több mint 10 éven át tartó hajhullásomnak és fejbőrbetegségemnek köszönhetően kerültem- önmagam gyógyítása után, a mások segítésére tettem fel az életem.

 

Tapasztalatom azt mutatja, hogy hozzám, akkor jönnek el az emberek, miután mindent kipróbáltak, rengeteg pénzt, energiát dobtak ki az ablakon (én is így voltam, hiszen, több mint 10 évig küszködtem súlyos hajhullással és fejbőrbetegséggel). Gondolok itt az orvostól orvosig járáshoz, ingyenes öt perces hajvizsgálatokra, a sok csoda vitaminok és csoda bőrápolókra, csalódás és a remény váltakozására!! Laikus módon próbálták kezelni a fejbőrüket, de nem tudták, hogy ezzel csak rontanak a helyzeten.


Hiszen nem ismerik, az ok okozati tényezőket. Nem is beszélve a túl sok és gyakran félrevezető információkról, melyek terjengnek a köztudatban. Egy cél érdekében: vásároljanak. Ezt egyed, azt kenjed. Engem, mint szakembert és volt fejbőrbeteget (aki ezt mind megette és felkente) felháborít. Ezt a sorrendet szeretném megfordítani és elérni, hogy a legkisebb fejbőr és haj jelzésnél azonnal forduljanak egy hajgyógyászhoz, ahol megvizsgálják a fejbőrt és a hajhagymákat. 

 

 

 

2008- óta foglakozom hivatásszerűen ezzel a gyönyörű, bár néha nagyon nehéz szakmával. Tanulmányaimat több hajgyógyász cégnél végeztem, de az évek alatt folyamatosan képzem magam, hiszen ennek a szakmának az elsajátítására nem elég a párnapos tanfolyam.

Egy trichológusnak ismerni kell az emberi szervezet működését, reagálását a betegségekre és lelki megpróbáltatásokra. 
Egészségügyi szakközépiskolai végzettségem és nővéri gyakorlatom, is predesztinált a hivatás gyakorlására. Munkámmal minél több panaszosnak segíteni szeretnék, mert tudom, hogy mennyi fizikai és lelki teherrel jár a fejbőrünkön történő bármilyen változás.

 

Ha problémával küzdesz, jelentkezz be már most! 

A vizsgálat helyszíne: 

Budapest, V. kerület
Ferenciek Tere 7-8, 3.lépcsőház 2.em

 

A hajgyógyászati vuszgálat ára ('60): 5.500 Ft.

 

Az online bejelentkezéshez kattints ide már most:

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Borsanyi_Andrea/Hajaborsa_Szepsegszalon

 

 

BWNet Magyarország