A fodrász, aki dinamizmusáról ismert

Gondoltad volna, hogy már az óvodában, kisgyerekként is érhetnek olyan élmények, amelyek egész életedre kihatással lehetnek?
Ha nem is mindenkinek van ilyen emléke, de Birgés Katának mindenképpen van, hiszen ez indította be a karrierjét is.

Történt ugyanis, hogy a kis Katának úgy vágták le a haját, hogy utána még oviba is alig akart menni másnap. Sokan azt hihetnék, hogy magának vágott bele a játékollójával, pedig egy „profi” művét viselte. Nézd csak ezt a frufrut…

 

 

Akkor ugyan még szomorkodott miatta, ma hálás lehet a sorsnak, mivel akkor fogadta meg, hogy ő bizony nem hagyja, hogy az embereknek bújkálniuk kelljen egy-egy elrontott frizura miatt. Így Kata lélekben már 26 éve dolgozik a mi boldogságunkon. 

   

Jelenleg Kata Budapesten és Jászberényben is dolgozik. Bár vidéken kevesebb inger éri az embert, mint a mindig nyüzsgő fővárosban, Kata mégis úttörő az újdonságok bevezetésében. Pesten a Nyugati tér közelében dolgozik, ahol szintén sohasem áll meg, mindig jobb akar lenni, mint tegnap volt és ez egy töltet a vendégei számára is.

 „Mindig mikor valami új, szuper tehcnikát tanulok, már tudom is, hogy melyik vendégemnek lenne az a legjobb és kinek miben segíthetek majd ezáltal.” 

    

Te sem vagy kibékülve mostani frizuráddal? Vagy lehetne még jobb is? 

Tudd, hogy nem kell csendben tűrnöd, van megoldás! Jelentkezz be most Katához online és garantáltan boldogan távozol majd a szalonból. Hidd el az ő székében nyugodtan hátradőlhetsz és rábízhatod magad szakértelmére. 

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Birges_Kata_Hair_Stylist/SD_Hajklub

BWNet Magyarország