A divat változik, a stílus örök

Török Csilla stílustanácsadó mesterfodrász a XII. kerületi MOM Parknál várja azon szépülni vágyókat, akik egy kis pluszt szeretnének csempészni megjelenésükbe. A nagy szakmai tapasztalatának és precizitásának köszönhetően bátran fordulhatsz hozzá. Csilla úgy véli, hogy a tökéletesen kialakított frizura a megszépíti az arcbőrt és fiatalos megjelenést kölcsönöz.

 

 

Mi a titka a legújabb kontúrozási melír technikának? A fény és árnyék játéka.

 

Ezzel a technikával arcod élénkebb, hajad ragyogóbbá válik. Az eredmény pedig egy természetes és fiatalos frizura, mellyel optikailag megváltoztathatod az arcformád és kihangsúlyozhatod annak legelőnyösebb tulajdonságait. Újítsd meg a frizurád és lágyítsd arcvonásaid néhány világosabb tinccsel és egy megfelelő árnyalattal! 

 


 

Bízd a festést profi szakemberre, hiszen a nem megfelelő szín vagy anyaghasználat miatt az eredmény igen könnyen közönségessé válhat! Török Csilla mesterfodrász a mindennapi munkájában igyekszik a bemutatók világát lágyítani, azt finomítani a vendégeihez. Fontosnak tartja a folyamatos képzést, hogy vendégei mindig maximálisan meg legyenek elégedve a végeredménnyel.

 

 

 

A Nagy Szépség Napon – május 7-én, Török Csilla minden fodrászati szolgáltatásának árából 20% kedvezményt kapsz! Itt a remek alkalom, hogy felfrissítsd a frizurád! Válaszd bármelyik melírozási technikát és söpörd be a bókokat!

 

Online időpontfoglalás:

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Torok_Csilla/Beauty_Face_MOM_PARK

 

Nézd meg Csilla többi munkáját:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Árlista:

 

BWNet Magyarország