A bwnet úttörője

Maróti Kata az elsők között csatlakozott a bwnet rendszeréhez. Népszerűsége az indulás óta töretlen, sőt rengeteg új ügyfél is így, az interneten keresztül talált rá.

 

Mit szeretsz a bwnet rendszerben?

Azt, hogy rettentő egyszerű kezelni, bárhol, bármikor elérhető mindenki számára.

 

Az elsők között csatlakoztál. Többen választják az online időpontfoglalást most, mint a kezdetekkor?

Mióta csatlakoztam körülbelül 20%-kal nőtt a vendégköröm, hiszen a bwnetről is sok ajánlást kapok. De a meglévő régi vendégeim is egyre többöszr használják az egyszerűsége és a gyors, problémamentes, ingyenes bejelentkezés miatt.

 

Ez a te életedet is megkönnyíti….

Igen, nagyon. Ugyanis mint kozmetikus gyakorlatilag szinte állandóan le van halkítva munka közben a telefonom, hiszen a vendég feje felett nem beszélünk. Ő azért jön hogy abban az időben amit lefoglalt, vele foglalkozzak.

 

 

 

Milyen szolgáltatásaid vannak a szalonban?

A klasszikus kozmetikai kezelések mellett rengeteg újdonságot lehet kérni tőlem, hiszen folyamatosan meg kell újulni. Tű nélküli mezoterápia, hidrodermabrázió, mikrodermabrázió, luxus hyaluronsavas ráncfeltöltés, csiganyákos, őssejtes terápiák, hogy csak néhányat említsek az újdonságok közül. Itt minden korosztály megtalálja a bőrének és a lelkének megfelelő kezelést.

Sokan szeretik az extra 35 és 45 perces energy chi masszázs technikámat is, hiszen nem csak az arc, hanem a nyak, a dekoltázs, a tarkó, a hát és a karok masszázsa is fantasztikus feltöltődést ad!

 

Sokan kérnek tőled intim szőrtelenítést is.

Igen, nagyon sokan szeretik a professzionális waxaimat, ami 100% bőrkímélő. Ez leginkább az intim szőrtelenítésnél, az arcnál és a hónaljnál fontos. Egyedülálló profi technikámmal, szinte fájdalommentes a szőr eltávolítása és nincs kellemetlen érzés sem, hiszen olyan körülményeket teremtek, amiben jól érzi magát a vendég és lazán, pironkodás nélkül lesz csodás, szőrmentes. Ez által nem lesz negatív emléke által a vendégeimnek az intim szőrtelenítés után. Mosolyogva jönnek már vissza a 2. alkalommal.

 

Milyen kezelést, munkafázist szeretsz a legjobban?

Mivel imádom a munkámat, így minden pillanatát szeretem, de leginkább a relax masszázst és a intim gyantázást.

 

Hol található a szalonod?

Budapesti kozmetikában, a 18. kerületben dolgozom. Várom minden kedves vendégem, 0-24h-ig elérhető vagyok még hétvégén is bejelentkezés tekintetében:

http://www.bwnet.hu/szolgaltato/Kozmetika_Kata/Lotusz_Szepsegszalon_-_Maroti_Kata

BWNet Magyarország