A bwnet.hu a Marie Claire Fashion Days-en is

A Marie Claire Fashion Days minden évben kiemelt helyen szerepel a divatrajongók naptárjában. A rendezvényen mindenki értesülhet a legújabb divat és szépségápolási trendekről, inspirálódhat, új ötleteket meríthet, hogyan frissítse fel ruhatárát, milyen sminket vagy frizurát kérjen legközelebb a kozmetikusától, fodrászától.

<p>A Marie Claire Fashion Days minden évben kiemelt helyen szerepel a divatrajongók naptárjában. A rendezvényen mindenki értesülhet a legújabb divat és szépségápolási trendekről, inspirálódhat, új ötleteket meríthet, hogyan frissítse fel ruhatárát, milyen sminket vagy frizurát kérjen legközelebb a kozmetikusától, fodrászától.</p>

Az eseményen a L’Oreal  Professionel is képviselteti magát. A márka standjánál az érdeklődők stílustanácsadáson vehetnek részt, ahol kiemelt szerepet kap, a tökéletes hajszín megtalálása. A standál a bwnet hostesse segítségével részt vehetsz egy nyereményjátékban is. A szerencsés jutalma egy bwnet.hu- L'Oréal Professionnel ajándékcsomag. Nincs más tennivalód, mint ajánld kedvenc szakembered a bwnet.hu oldalán!

Nem hallottál még a bwnetről? Pedig ez az ország első közösségi portálja, amely a különböző területeke dolgozó szépítőket és vendégeiket gyűjti egy csokorba. A honlapon keresztül könnyen és egyszerűen tudsz időpontot foglalni akár fodrászhoz, akár manikűröshöz vagy kozmetikushoz mennél. De kereshetsz is szakterület szerint, ami akkor jön különösen jól, ha valamilyen okból kifolyólag új szépítőt keresel. Ha viszont ragaszkodsz a régihez és nem találod, akkor sincs ok aggodalomra, hiszen ajánlhatod is kedvenceidet az oldal szerkesztőinek. És ha mindez még nem lenne elég, az bwnet.hu oldalán folyamatosan frissülnek a legújabb hírek és tippek is a szépségápolás világából, így biztos, hogy első kézből értesülhetsz minden újdonságról.

BWNet Magyarország