A Hajas Szalonok és Nagykereskedés ajánlásával

A bwnet.hu ügyvezetője, Győri Szabolcs a Hajas Nagykereskedésben tartotta előadását múlt pénteken. Olyan fejlődni vágyó szalon tulajdonosok és szakemberek jöttek el, akik mind jobbak akarnak lenni és hisznek a minőségi szolgáltatás erejében.

 

Szalonirányítás> Online időpontofoglalás> Online marketing témákban kaptak választ a jelenlévők. A Hajas Szalonokban már több, mint 2 éve elérhető az online időpontfoglalás, amely által a törzsvendégek még nagyobb kényelemben részesülnek, hiszen a nap 24 órájában bejelentkezhetnek kedvenc szalonjukba.

 

Rácz Böbi az Erzsébet téren lévő márkaszalon fodrásza is beszámolt tapasztalatairól és a vendégek véleményéről. Megtudhattuk Tőle, hogy a bwnet bevezetésekor azért tetszett neki a dolog, mert ezt tartotta a szépségszakma jövőjének...időközben azonban rá kellett döbbennie, hogy ez már a jelen...nagyon rég a jelen!

 

 

Győri Szabolcs arra világított rá, hogy a szépségszalonok vendégei már rég igénylik az online bejelentkezést. Kérdésére: kire írtak rá már facebookon? Ki kapott már sms-t vendégétől? Kit próbáltak már elérni hétvégén? Előfordul, hogy nem tudtad felvenni azonnal a telefont? Rádírtak már wiberen időpont miatt? A Hajas Nagykereskedésben lévő összes szakember egyöntetűen azt válaszolta, hogy előfordult már ilyen. Vagyis, a vendégek igénylik, akarják ezt a szolgáltatást és azokat a szalonokat részesítik előnyben, ahol meg is kapják az online bejelentkezés lehetőségét. 

 

Tudtad? A bwnet.hu dinamikusan fejlődő magyar cég, mely már több száz szépségszalonban van jelen. Tudj meg többet szakmád újdonságairól, vedd a kezedbe az irányítást! Vezesd be szalonodba az online időponfoglalást!

 

Regisztrálj már most a következő előadásra!

Időpont: november 11. (kedd) 10:00-12:00

Helyszín: Hajas Nagykereskedés, Budapest Kiss József utca 10.

A regisztrációhoz kattints: http://szakember.bwnet.hu/

BWNet Magyarország