7 éve a vendégekért

A Teréz körúti Physiomins Fogyasztószalon és Kozmetika vezetőjével, Prigyeni Terézzel beszélgettünk a bwnet.hu nyújtotta lehetőségekről és a felesleges kilók elleni harc leghatásosabb fegyvereiről.

<p>A Teréz körúti Physiomins Fogyasztószalon és Kozmetika vezetőjével, Prigyeni Terézzel beszélgettünk a <a href=bwnet.hu nyújtotta lehetőségekről és a felesleges kilók elleni harc leghatásosabb fegyvereiről.

"/>

A Beauty World rendszerével egy szakmai kiállításon, a Beauty Fórumon találkoztam, nagyon szipatikus volt a cég profi hozzáállása és filozófiája, ezért csatlakoztam, amit azóta sem bánok, hiszen a bwnet munkatársai ígéreteiknek megfelelően, folyamatosan azon dolgoznak, hogy az én cégemnek is jó legyen – kezdi Teréz. Majd áttérünk a szalon profiljára.

 

Igazán széleskörű szolgáltatási rendszert sikerült megvalósítanunk. Különböző testkezelésekkel (Alphamins hőkabin, nyirokút masszázs, hullám masszázs, elektrolipolízis, vákuumos testkezelés, Weiner fáslizás) várjuk vendégeinket, de e mellett a kozmetikában is kényeztethetik magukat. Kozmetikusunk kezelései közül a legnépszerűbb a gyémántfejes arccsiszolás vagy a Mary Chor luxus bőrmegújító arckezelése, de kérhetünk gyantázást, tisztító, feltöltő arckezelést, vagy akár 3D műszempillát is. – sorolja a szakember. E mellett vannak még manikűr és pedikűr szolgáltatásaink is.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a natúr kozmetikumok használatára is, mert ezek a termékek magas hatóanyagtartalmuknak hála nagyon hatékonyak. Különlegessége a szalonunknak, a biorezonanciás egészségügyi állapotfelmérés és a kineziológiai kezelés. Ezek azért fontosak, mert a túlsúly, az elhízás, gyakran lelki okokra vezethető vissza.

 

http://www.bwnet.hu/szalon/Physiomins_Fogyasztoszalon_es_Kozmetika/

BWNet Magyarország