5+1 ok, amiért érdemes a havi rutinodba építeni a C-vitaminos bőrápolást

Bistei Barbara kozmetikus és esztétikai szakember abban hisz, hogy a bőrt kívülről és belülről egyaránt táplálni, ápolni kell ahhoz, hogy a legjobbat hozhassuk ki megjelenésünkből.
 
 
Barbi először saját bőrét hozta helyre, erről korábban számoltunk be: itt olvashatsz róla. 
 
 
3 év intenzív külföldi tapasztaletszerzést követően - dolgozott SPA managerként és szépségterapeutaként is- ma már az Elite Studio miskolci kozmetikájában biztosít hatékony megoldásokat vendégei számára a: ráncok, rozacea, pigmentoltok és aknék kezelésére.
 
 
 
 
"Bátran állíthatom, hogy sokan oda vagyunk a C-vitamin pozitív hatásaiért. Legtöbben napi rendszerességgel visszük be a szervezetünkbe friss zöldség, vagy gyümölcs formájában, vagy éppen valamilyen étrend-kiegészítőben.
 
Az Image Sincare C-vitaminos kezelésével most arcbőröd vitaminellátásáról is közvetlenül gondoskodhatsz, elérheted hogy bőröd frissé, puhává,ragyogóvá váljon már az első kezelés után. "
 
 
Következzen 6 dolog, amiért érdemes havi rutinunkhoz adni a C-vitaminos ápolást:
 
 
1.a C-vitamin segíti a kollagén szintézist 
Az egyik út ahhoz,  hogy bőrünk folyamatosan meg tudjon újulni és meg tudja őrizni fiatalosságát, ahhoz egy fehérje, mégpedig a kollagénnek a szintézisére van szükség. Ahogy idősödünk, bőrünk egyre kevesebb kollagént termel, mint fiatalabb éveinkben, így a kevesebb kollagén következtében az öregedésnek egyre több jele mutatkozik. C-vitamin segíti a kollagén szintézisét, általa feszesebb, teltebb lesz bőrünk. 
 
 
2.Nyugtatja a bőrt
Ha bőröd hajlamos a kipirosodásra a C-vitamin lehet a legjobb "barátod".
 
 
3.Fokozza a hidratáltságot
Valószínűleg már tudod,milyen fontos bőröd esetén is a nedvesség fokozása és megtartása, mint az is, hogy ezt hidratálókrém napi használatával érhetjük el. Gondoltad volna, hogy a C-vitamin fokozhatja a hidratálókrémed hatékonyságát, kéz a kézben dolgozva azon, hogy bőröd megtartsa nedvességét, feszességét?
 
 
4.Stabilizálja az E-vitamint
Az E-vitamin, mint az egyik legerősebb antioxidáns szintén szerepet játszik az öregedésgátlásban, a bőr hidratáltságában és megújulásában.Ha napi rutinodban előfordul az E-vitamin, a C-vitamin segíti stabilizálni azt. 
 
 
5. Ragyogóvá varázsol
Nincs vonzóbb, mint a hibátlan, ragyogó bőr, amely az egyik azonnal szemmel látható  jele a belső békének és egyensúlynak is. Így arcod is egészségesen, egyenletesen fog ragyogni.
 
 
5+1. A C-vitamin segíti a bőr UV-sugarak elleni védelmét
Amiért igazán szeretem a C-vitamint, az az, hogy segíti a bőr káros UV-sugárzások elleni védelmét. Az UV-sugaraknak vannak rövidtávú ( égés, pirosság, barnaság) és hosszútávú ( bőröregedés, bőrrák) következményei. Tudtad, hogy a bőröregedésért 90 százalékban az UV- sugarak felelősek?
Egy jó minőségű fényvédővel és C-vitaminnal sikeresen harcolhatunk az UV-sugárzás káros hatásai ellen.
 
Ne feledd: a C vitaminra kívülről és belülről is szüksége van bőrünnek és szerveztünknek!
 
 
Bistei Barbara kozmetikus Miskolc
 

BWNet Magyarország