2018-01-20 11:27:58

3+1 tippünk a hajápolási rutinodhoz a hosszantartó színért

Ha festeted a hajad, Neked is érdemes elolvasnod és a mindennapi hajápolási rutinodban alkalmazni az alábbi, fodrászok által javasolt lépéseket.

 

A festett haj ápolási rutinjának aranyszabályai

 

# 1 Használj professzionális terméket

Hajmosás után a hajápolási rutinod rész kell, hogy legyen a pakolás és akár a balzsam használata is. A lakossági termékek a dobozos (drogériákban kapható) hajfestékekhez lettek kitalálva, így a szalonban festetett hajad számára nem jók, például gyorsabban ki fog kopni a színe. 

 

# 2 Hajápolási rutin szőkített hajhoz

A szőkítés száríthatja a hajat, akkor is, ha a fodrászod által alkalmazott festék már tartalmaz kötéserősítést, ezért fontos, hogy kiemelt figyelmet szentelj neki hajápolási rutinod során.  A helyes hajmosás a hajgyógyász szerint, sok-sok izgalmas infót tartalmaz. Erről ITT olvashatsz bővebben.

 

hajápolás tippek. hajápolás házilag, hajápolás férfiaknak, hajápoolási rutin, hosszantartó hajszín, fodrászat budapest, fodrász buadpest, mesterfodrász budapest, bwnet, beauty world net, online bejelentkezés, online időpontfoglalás

 

# 3 Építs be a mindennapi hajápolási rutinodba színvédő termékeket

Ezek majd biztosítják a tökéletes hajszínt a fodrászszalonban tett két látogatása között is!

 

# +1 Válassz hozzád illő festési technikát

Ahogy nő a hajad, választhatod a tőfestést, vagy élvezheted a sötétebb hajtöveket. A döntés rajtad áll! Bármelyik lehet stílusos, de ne feledd: a kreatív melírozási technikákat is érdemes legalább 3 havonta felfrissítettned!

 

Keress hozzád illő szalont és fodrászt!

Felesleges mellényúlások helyett menj biztosra, hidd el ez a pénztárcakímélő megoldás! Válassz profi fodrászt hiteles vendégértékelések alapján a BWNET-en és egy gyors regisztrációt követően jelentkezz be online! Ide kattintva választhatod a hozzád leginkább illő szalont.

 

hajápolás tippek. hajápolás házilag, hajápolás férfiaknak, hajápoolási rutin, hosszantartó hajszín, fodrászat budapest, fodrász buadpest, mesterfodrász budapest, bwnet, beauty world net, online bejelentkezés, online időpontfoglalás

 

Főkép forrása: Pinterest.hu

 

Ez is érdekelhet: Top 10 rose gold hajszín, amit érdemes kipróbálnod


 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!