3+1 tipp a hosszantartó hajszínért

Most megmutatjuk melyek a leghasznosabb tanácsok, melyeket érdemes megfogadnod, a hosszantartó hajszínért cserébe.

Most megmutatjuk melyek a leghasznosabb tanácsok, melyeket érdemes megfogadnod, a hosszantartó hajszínért cserébe.<br />

 

Beauty World Magazin- a bwnet.hu szépségápolási magazinja

A Beauty World Magazin a www.bwnet.hu szépségipari portál nyomtatott magazinja, mely arra hivatott, hogy közelebb hozza egymáshoz a szépségipari márkákat, a szépségszakma jeles képviselőit és a vendégeket.

Íme egy kis ízelítő a tartalomból...

 

mesotica, makadémia, bwnet, beauty world net, online időpontfoglalás, 3+1, 3+1 tipp, fodrászat

 

#1 Használj professzionális terméket

Hajmosás után a hajápolási rutinod része kell, hogy legyen a balzsam és akár a pakolás használata is. A lakossági termékek (drogériákban kapható) “dobozos” hajfestékekhez lettek kitalálva, így a szalonban kedvenc fodrászod által festetett hajad számára nem a legideálisabbak, ha nem jól választasz, gyorsabban kikophat a hajszíned.

 

mesotica, makadémia, bwnet, beauty world net, online időpontfoglalás, 3+1, 3+1 tipp, fodrászat

 

#2 Kérd fodrászod segítségét

Ahhoz, hogy a frissen festett haj élménye ne a lefolyóban kössön ki, bizony a hozzád illő termékekre van szükség. Kérd szakavatott fodrászod tanácsát, hogy milyen sampont, balzsamot, hajban maradó ápolót használj. Ő tudja a legjobban, mi a tökéletes választás számodra. Légy nyitott, kommunikálj őszintén: mondd el, mit szeretsz és mit nem szeretsz frizurádban és bízz az ő tudásában.

 

#3 Válaszd a hozzád illő festési technikát

Ahogy nő a hajad, választhatod a tőfestést, vagy élvezheted a sötétebb hajtöveket. A döntés rajtad áll! Bármelyik lehet stílusos, de ne feledd: a kreatív melírozási technikákat is érdemes legalább 3 havonta felfrissíteni.

Tudd: a hajszín világosítása száríthatja a hajad, akkor is, ha a fodrászod által alkalmazott festék már tartalmaz kötéserősítést, ezért fontos, hogy kiemelt figyelmet szentelj ápolására.

 

mesotica, makadémia, bwnet, beauty world net, online időpontfoglalás, 3+1, 3+1 tipp, fodrászat

 

#3+1  Keress hozzád illő szalont és fodrászt!

Felesleges mellényúlások helyett menj biztosra, hidd el ez a pénztárcakímélő megoldás! Válassz profi fodrászt hiteles vendégértékelések alapján a www.bwnet.hu oldalán és egy gyors regisztrációt követően jelentkezz be online!

 

Ez is érdekelhet: https://bwnet.hu/hirek/tudd_meg_milyen_hajszin_all_jol_sot_a_legjobban

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

 

BWNet Magyarország