2019-08-14 18:31:00

3 + 1 gyors tipp a tökéletes pillantásért

Mindannyian törekszünk a tökéletes megjelenésre, legyen szó egy átlagos hétköznapról, üzleti tárgyalásról vagy esti bulizásról a lányokkal. A gardróbunkban ott figyelnek az alkalomhoz illő, jól bevált szettek, amelyek csak arra várnak, hogy újra felöltsük őket. Idáig nincs is semmi baj, ám utána jön a sminkelés! Összegyűjtöttünk 3+1 csúcs tippet a szemfestés fortélyairól, hiszen örökérvényű igazság, hogy „a szem a lélek tükre.”

 

A fürdőszobában állva rengeteg lehetőséget és praktikát pörgetünk végig az agyunkban, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet, amivel feltehetjük azt a bizonyos pontot külcsínünk "i" betűjére. A szemeid képesek egy teljesen új szintre emelni a sminkedet. Lehetsz kezdő vagy tapasztalt a sminkelés tudományában, ezek a hasznos kis trükkök mindenképpen segítenek majd szemeid tökéletes kiemelésében, kiegészítve egy ultimate +1 extra tippel, amire talán nem is gondoltál volna. 

Ophylosa, Bwnet online időpontfoglaló program

 

TIPP 1. Melegen ajánlott!

Vitathatatlanul a hosszú és dús szempillák a csábító pillantás kulcsfontosságú elemei. Ebben nyújt segítséget a szempilla göndörítő, amely olykor nem váltja be a hozzáfűzött reményeket. Ezen könnyen segíthetünk egy egyszerű megoldással, amelyhez szükségünk lesz hűséges hajszárítónkra. Melegítsük fel a göndörítőt, majd hagyjuk kicsit kihűlni, nehogy megégessük a szemhéjunkat. A mérsékelt hőnek köszönhetően még hosszabb és dúsabb szempillákkal indulhatunk útnak. 

 

TIPP 2. Házi varázs(szem)ceruza

A mindennapokban sokan egyáltalán nem szánunk időt szemünk kihúzására, különösen vékony és világos szempillák esetén. Ugyanakkor a szemceruzák és gélek képesek arra, hogy a férfi tekintete ne csússzon lejjebb a második másodpercben. Ráadásul a gél házilag is egy pillanat alatt elkészíthető, nem kell hozzá más csak egy átlagos szemceruza és egy még átlagosabb öngyújtó.  Tartsuk a láng fölé a ceruzát addig, míg láthatóan nem változik meg állaga és puhul meg annyira, hogy utána könnyedén felkenhessük. Itt is fontos szem előtt tartani, hogy az esetenként túlforrósodott ceruza okozhat kisebb sérüléseket, így mindig ellenőrizzük a hőfokát, és ha úgy ítéljük meg, hagyjuk kihűlni picit!

 

Ophylosa szemcsepp, Bwnet online időpontfoglaló program

 

TIPP 3. Emeld ki szemöldököd szépségét!

Sokan alábecsülik a szemöldököket, pedig nélkülözhetetlen szerepet töltenek be arcunk vonalainak kiemelésében. Egy ápolt szemöldök hatalmasat tud dobni szépséghányadosunkon, azáltal, hogy visszafogottan keretezi szemünket. Ehhez is csupán pár egyszerű lépést kell követnünk. Először is fésüljük ki a szemöldökünket egy szemöldökkefével, majd egy puha viaszos szemöldökceruza vékonyabb hegyével emeljük ki szemöldökünk széleit. Laposabb szögben tartva keskeny húzásokkal kelthetünk dúsabb hatást, amit megfejelhetünk némi plusz kiemelővel közvetlenül a homlokunk alatt.

 

Ophylosa szemcsepp, Bwnet online időpontfoglaló program

 

TIPP 3+1. Védd a szemed, használj szemcseppet!

Talán első hallásra egyértelműnek tűnhet, de mit sem ér a precíz és csábító szemfestés, ha közben vörös a szemed, vagy a szúró érzés miatt állandóan dörzsölni kell. Utóbbi esetben a smink elkenése garantált. Erre is van megoldásunk. 

Mi egyértelműen az Ophylosa szemcseppet ajánljuk Neked, amely fő összetevője, a hialuronsav biztosítja a nyálkahártya számára a szükséges vízpótlást, ezzel szüntetve meg a szemszárazság égető tüneteit. A tus mellé készítsd be tehát az Ophylosa szemcseppet, különösen a nyári időszakban, ahol egyszerre kell felvenni a harcot az allergia kínzó szempirosságával, és a légkondis üzletek száraz levegőjével. 

Kövesd tippjeinket, és emeld szépségedet egy újabb szintre, hogy kisugárzásodtól, szem ne maradjon szárazon!

 

Ophylosa szemcsepp, tippek, Bwnet online időpontfoglaló program

 

 

 

Kövess minket a Facebook is!