10 percre a tökéletes alaktól

Ahogy a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, úgy ugranak le rólunk a téli vastag ruhadarabok. Sajnos az elmúlt hónapokban felszedett kilók ledolgozása már nem megy ilyen egyszerűen. De szerencsére ma már rengeteg módszert hívhatunk segítségül.

<p>Ahogy a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, úgy ugranak le rólunk a téli vastag ruhadarabok. Sajnos az elmúlt hónapokban felszedett kilók ledolgozása már nem megy ilyen egyszerűen. De szerencsére ma már rengeteg módszert hívhatunk segítségül.</p>

Ezek közül az egyik leghatásosabb a FLABéLOS, amely heti háromszor 10 percet vesz csak igénybe, így még a legelfoglaltabbak is be tudják iktatni mindennapi rutinjukba. Tudtuk meg a Vibra FLABéLOS Szalon vezetőjétől, Dúl Máriától.

 

Miért ilyen hatékony ez az eszköz?

A FLABéLOS működési mechanizmusa nagyon egyszerű elven alapszik: a test azonnali válaszreakcióját, a természetes reflexeinket használja ki. Kibillent bennünket az egyensúlyi helyzetünkből, a testünk pedig akaratlanul ellen tart, az összes izmunk megmozdul, hogy az egyensúlyunkat megőrizzük. Mindezt akaratlanul tesszük, mint amikor megmozdul a lábunk alatt a talaj és mi automatikusan egyensúlyozunk. Ez történik a FLABéLOS használata közben, csak nagy számban. Ami kívülről rezgésnek tűnik, az valójában rengeteg apró izom-összehúzódás. Sokkal több, mint amit egy edzőteremben el tudunk érni.

 

Ezen kívül milyen jótékony hatásai vannak még az edzésnek?

 

Hány alkalom az ideális, ha sürget az idő és gyorsan kell formába lendülnöm?

Aki gyors és hatékony eredményt szeretne, azoknak naponta kétszer 10 percet ajánlunk, természetesen diétával kiegészítve. Ez az extrém eset, egyébként heti háromszor 10 perc is meghozza a kívánt hatást, csak kicsit hosszabb idő alatt.

 

Minden nap edzeni? Ez azt jelenti, hogy állandóan cipelnem kell az edzős ruhámat?

Nem, dehogy! Ez a FLABéLOS másik nagy előnye. Normális utcai, irodai, vagy otthoni ruhában, zokniban vagy papucsban is rá lehet állni, nem fog leizzadni, mert nem a vendég erőlködik, hanem a gép mozgatja őt. Ezért munka közben, előtte vagy utána is lehet használni, jövet-menet. Bármikor.

 

Az utóbbi időben már minden sarkon van egy FLABéLOS salon. Miben más az Önök üzlete?

Azért javaslom a mi szalonunkat, mert nálunk személyi edző segíti a vendégeket. Részletesen tájékoztatja őket, segít a gyakorlatok helyes kivitelezésében, a gépek megfelelő használatában.  Sok szépségszalonban nincs idő a vendégekre figyelni, mert közben vagy a kozmetikával vagy a fodrászattal vannak elfoglalva a munkatársak. Nálunk a személyi edzőknek az a feladata, hogy teljes figyelmüket a gépeket használó vendégekre fordítsák.

 

Van más gép is a szalonban?

Igen. Jelenleg a három FLABéLOSon kívül egy Oto Chili kockahas gépet lehet használni és van egy fekvő szoláriumunk is.

 

Ha te is szívesen kipróbálnád a FLABéLOSt, nem kell mást tenned, mint könnyen és egyszerűen időpontot foglalni a Vibra Flabélos Szalonba a bwneten keresztül. Egy próbát mindenképp megér, hiszen egy alkalom csupán 790 Ft, de ha bérletet váltasz, akár 330 Ft-ra is csökkentheted a 10 percenként fizetendő díjat.

 

Jelentkezz be már MOST! http://www.bwnet.hu/szalon/Vibra_Flabelos_Studio/

BWNet Magyarország