2016-09-29 13:47:48

Ingyenes edzés a Flabelos Nyugatiban- október 8-án!

A FLABéLOS egy mozgásterápiás alakformáló készülék. 10 perc alatt körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül!

A FLABéLOS egy mozgásterápiás alakformáló készülék. 10 perc alatt körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül!

Berényi Dóri 3 éve nyitotta szalonját a Nyugatinál, azóta foglalkozik a Flabélossal.

"Fontos nekem a vendégek elégedettsége, illetve az edzések hatékonysága, így én és kolléganőim személyesen felügyelünk minden egyes edzést, hogy az eredményeket minél előbb és hatékonyabban érhessük el közösen, illetve hogy biztosan kizárjuk a rossz testtartás miatti sérüléseket vagy negatív élményeket."

flabelos

"Nem csak a fogyásban segítjük a vendégeinket, hanem a napi mozgásban és kondícióban is. Ha gerinc, egyensúly, keringési zavar vagy  bármilyen más egészségügyi probléma áll fenn,bátran jelentkezzen be hozzánk,személyi edzőink várják szeretettel.Idősebb vendégeinket is szeretettel várjuk, hogy ha  szeretnének egy kis mozgást végezni minimális terheléssel vagy csak a napi kondíciójukat szeretnék szinten tartani. Garantáljuk,hogy nem lesz sérülés, vagy további fájdalom miatti ellenérzés.  Fontos számunkra a vendégek elégedettsége és még nagyobb örömmel tölt el, ha a napi feladataik elvégzését segíthetjük ezáltal, hogy könnyebben mozognak és jobban bírják a napi rutin feladatok elvégzését. ”

A TTV-re (teljes test vibráció) alapozva egy ausztrál professzor fejlesztette ki az OTO FLABéLOS-t. A FLABéLOS billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart".

A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.

A Nagy Szépség Napon, október 8-án díjmentes 10, vagy 20 perces Flabelos edzésen vehetsz részt és, ha tetszik a Flabelos, aznap 30% kedvezménnyel vásárolhatsz bérletet! Jelentkezz be már most!

flabelos

FLABéLOS Nyugati Stúdió
1137 Budapest, XIII. kerület
Szent István krt. 28. fsz.3. (udvarban) 26-os kapucsengő

BEJELENTKEZÉS