2016-09-28 19:56:23

Hozd egészséges állapotába a bőröd!

Dévényi Klára kozmetikus vagyok, s 1997 óta kozmetikus mester. Szalonomban szakértő kozmetikai szolgáltatásokat, és bőrbarát bőrápolást kínálok elsősorban 40+ hölgyek számára, az anti-aging területén. Külön figyelmet fordítok rá, hogy a nálam töltött időd nyugodt és kellemes környezetben teljen. 

A vendégeimre való odafigyelés és a közvetlen kapcsolat kialakítására való törekvés már kozmetikus pályám kezdetén célom volt. Akkoriban a kabin rendszerű kozmetika, tehát ahol egyetlen vendéggel foglalkozik egy kozmetikus, ritkaságnak számított. Elhatároztam, én így fogadom vendégeimet.

Az évek során számos szakmai továbbképzésen, tanfolyamon vettem részt. Megismerkedtem több professzionális kozmetikai márkával, sok-sok új hatóanyaggal; megtanultam néhány „keleti és nyugati” masszázs technikát; találkoztam különböző módszerekkel; míg végül olyan lettem, amilyennek láthatsz, ha találkozunk.   

a-szep-bor-otthon-keszul_small

A Lari Kozmetikában 2007 óta várom a szépülni vágyó, egészségtudatos hölgyeket személyre szóló, bőrbarát bőrápolással. Olyan kozmetikai kezeléseket, arc- és testápoló programokat válogatok össze, melyekben elfér egymás mellett a bőrépítő, bőrbarát bőrápolás, a legújabb anti-aging módszerek, vagy a Schüssler-féle arcdiagnosztika. Szeretek holisztikus szemléletben gondolkodni, vendégeimet nem csak egy arcként, hanem teljes egészként látni. A személyes bőrápolásuk összeállításakor megfigyelem a szokásaikat, megtudakolom elképzeléseiket. Tapasztalatom az, hogy ezeket a szakmai véleményemmel összehangolva tudjuk a legszebb, legegészségesebb állapotába hozni a bőrt.

Idén megvalósítottam egy régi elképzelésem, hogy jobban elmélyedjek a színek világában. Szín- és stílustanácsadó lettem. Így vendégeim külső és belső kiegyensúlyozottságát, jobb közérzetét ezzel is segítem.   

Ha számodra is fontos, hogy a hatékony anti-aging szépségápolás mellett választ kapj bőrápolással, esetleg öltözködéssel, sminkeléssel kapcsolatos kérdéseidre; kellemes, tiszta környezetben szépülj; és csak Veled foglalkozzanaklátogass el hozzám!

hamlaszto-metodusok-1

KEDVEZMÉNYES AJÁNLATBAN, október 8-án (szombaton):

BőrBarát hámlasztás+ AJÁNDÉK Belico éjszakai hámlasztó krém 17.800 Ft HELYETT 9.400 Ft

Egy kényeztető, bőrmegújító kezelés, a TE igényeidre szabva a 13. kerületi Lari Kozmetikában.

 

devenyiklara kozmetikus budapest 13. kerület

Dévényi Klára

Lari Kozmetika
Budapest, XIII. kerület
Kassák Lajos utca 11-13.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

MÁR CSAK 2 SZABAD HELY MARADT!