2017-08-24 13:21:48

Csonka Tímea a GKhair oktató fodrásza

Csonka Tímeát azért kerestük meg, mert ha valaki, akkor ő kívülről-belülről ismeri a fodrászok érzéseit, kételyeit és kérdéseit, mely megannyi fodrászt érint a mindenki által ismert piaci változásoknak köszönhetően.

Mint oktató fodrász és szalonvezető ugyanezeket az érzéseket élte át, ugyanazt az utat járta végig. Igazán őszinte interjú következik...

 

Már a beszélgetésünk első perceiben feltette a pontot az i-re. Kiderült, hogy 2004-ben még mint Londa Professional területi képviselő dolgozott azért, hogy elérhesse álmait és bemutató fodrász legyen. Egy évvel később elérte célját, oktató lett és saját szalonjában is kizárólag ezt a márkát használta. A kapcsolat Timi és Londa márka között 13 évre nyúlik vissza.

 

Kétség sem fér hozzá tehát, hogy Csonka Tímea mindent tud a cégről és a szakmáról, ami segítségedre lehet, hogy Te is letisztázd magadban merre tovább.
 

Hogyan induljak el, merre menjek?

Még mielőtt bármi kipattant volna a fodrászpiacon, bennem egy hatalmas változás gondolata érlelődött…

 

13 év után azt éreztem szükségem van a változásra, hogy én magam is meg tudjak újulni. Nem titkolom, körülnéztem a piacon.

 

Egy dologhoz ragaszkodtam: ugyanazt a szívdobogást akartam érezni, mint a korábbi márkánál.

 

Ez nem volt meg egyik céggel, egyik márkával sem. Ugyanarra a lüktetésre vágytam, amit korábban éreztem. Dilemma volt bennem: változtatni, megújulni, de ugyanazt a biztonságot kapni, amit a Londa család adott.

 

A sors végül elrendezte, amit akartam. Megérkezett a hír. Tudtam: nincs mese, változás jön. Amire vágytam. És mit éreztem? Megijedtem….

 

csonka tímea, gk hair, gkhair, global keratin, gk hair termékek, bwnet, beauty world net, online időpontfoglalás, online bejelentkezés, glaour team

 

Nézzünk tükörbe és merjünk őszinték lenni magunkhoz! Ezt kell tennie most minden fodrásznak

A vendégek vajon hogy reagálnak?

Tetszik nekik, ha eltérek az eddigiektől?

Bíznak bennem, ha más termék van a kezemben?

Átpártolnak egy másik fodrászhoz a megszokott márka miatt?

Nyilvánvalóan sokat gondolkodtam rajta, hogy jól döntök-e, ha a GKhair mellett teszem le a voksom?

 

De álljunk meg egy pillanatra! Ha tükörbe nézünk és teljesen őszinték leszünk önmagunkhoz - ami valljuk be, nem könnyű dolog...mert önámításba esni könnyű, emberek vagyunk- mindaz a kétely, amit a vendégeimre hárítottam, azok nem az ő félelmeik, hanem valójában az enyémek.

 

Tudom, hogy rengeteg fodrász teszi még ugyanezt és keresi a kifogásokat, akár egy új termék bevezetéséről van szó, akár a szalon működésének megváltoztatásáról.
Félünk, mert megtanultuk egy márka termékeit rutinszerűen használni.
Félünk, mert erre rendeztük be a szalonunkat.
És valljuk be, félünk, mert egy vélt biztonságot nehezen adunk fel.

 

Elég a bizonytalanságból

Elegem lett a bizonytalanságból, józan ésszel végiggondoltam a jövőm és döntöttem.

Mérlegeltem és néhány nap alatt letisztáztam magamban, hogy mi a számomra lehető legjobb döntés: az általam ismert, megbízható és mindig segítőkész csapatot választottam. A Glamour Team mellett tettem le a voksom és GKhair oktató fodrász lettem.

 

csonka tímea, gk hair, gkhair, global keratin, gk hair termékek, bwnet, beauty world net, online időpontfoglalás, online bejelentkezés, glaour team

 

Amit a GKhair (Global Keratin) ad a fodrászoknak

Tudnotok kell, hogy én Wellán és Londán nőttem fel, sosem használtam más terméket, vagy márkát. Amikor kipróbáltam a GKhair-t, azaz a Global Keratin márkát, ugyanaz történt, mint amikor először használtam a korábbiakat. Féltem tőle, nem voltam túl magabiztos, de csináltam. Elképesztően gyönyörű eredményeket kaptam, amik katalizátorként motiváltak.

 

Nem tudok mellényúlni a GKhair termékekkel, a vendégek pedig imádják.

 

Úgy jöttek hozzám a bizalmas vendégeim, hogy tudták új anyagot használok és őszintén nem is igazán ismertem minden termék eredményét. Az alapvetően csodálatos volt, hogy a vendégeim mennyire el voltak képedve új frizurájuk láttán, de az már engem is meglepett, hogy nekem, több mint 20 éves tapasztalat után is leesett az állam. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy a GKhair termékekkel nem nyúlhattok mellé!

 

csonka tímea, gk hair, gkhair, global keratin, gk hair termékek, bwnet, beauty world net, online időpontfoglalás, online bejelentkezés, glaour team

 

Mit nyújt valójában egy márka és egy cég?

Minden márka csupán egy termék egy dobozban. Be kell látnunk, hogy soha nem a márkától kaptuk a lehetőséget, a segítséget, az együttműködést, a támogatást, hanem a márka mögött álló csapattól. Ezért volt hiány érzetem minden más cégnél. Higgyétek el, nekem is tisztáznom kellett magamban a különböző márkákkal kapcsolatos érzéseimet.

 

A Londa Professional-nél mi egy család voltunk valóban. Sok támadás érte a csapatot, miszerint ez pusztán egy marketingfogás. Igen, mondják ezt azok, akik nem tapasztalták meg az érzést, hogy valójában tartozni valahova, valakikhez. Aki ennek a bensőséges körnek a tagja volt tudja, hogy mindig szívesen fogadtuk és segítettük az új fodrászokat, egymásra is számíthattunk. Ez így történt most is. Velem, mellettem voltak ismét, amikor szükség volt rá.  Személyes beszélgetésünk után már 100%-osan biztos voltam benne, hogy nekem ebben a csapatban a helyem. Ez megint nem egy marketingfogás, a termékek változtak, de a csapat ugyanaz maradt. Hosszas gondolkodást követően rájöttem, hogy a biztonságot ők nyújtják, nem a termékek.

 

Egy fontos tanácsom a fodrászoknak: merjék elengedni a berögzött szokásokat és a kényelmes biztonságot. A GKhair márka rendkívül könnyen elsajátítható, zökkenőmentes szalon működést biztosít. Bátran szavazzatok bizalmat a GKhairnek és legyetek Ti is a Glamour Team tagjai! Továbbra is egyedülálló ötletekkel fognak előállni.

 

csonka tímea, gk hair, gkhair, global keratin, gk hair termékek, bwnet, beauty world net, online időpontfoglalás, online bejelentkezés, glaour team

 

Mit érdemes tudni a GKhair márkáról?

A GKhair egy fiatalos, folyamatosan fejlődő amerikai márka. Amit fontos kiemelnem,  könnyen és egyszerűen átlátható termékportfóliót kínál, megkönnyítve így a munkánkat.

A termékcsalád Amerikában számos díjat nyert az elmúlt 20 évben, a vendégek bizalmának és a pozitív visszajelzéseinek köszönhetően. A GKhair termékeiben egy speciális összetevő, a Juvexin található, egy keratin tartalmú, öregedésgátló protein kombináció, mely minden termékben megtalálható.

Festékek és színmegváltoztatás

  • Elképesztő, színhelyes eredmények.
     

  • Az ősz haj fedésük ámulatba ejtő! Korábban több trükköt is be kellett vetnem, hogy az eredmény tökéletes legyen. (Úgy gondolom bármit meg lehet oldani, ha akarja az ember, ezt a mai napig is tartom.) A folyamat a GKhair termékekkel egyszerű és gyors.
     

  • A szőke és vörös hajú vendégeim egyszerűen el voltak ájulva a GKhair festékek eredményeitől. A szőkék haja a nyári időszakban sárgássá válhat, a vörös szín pedig gyorsabban kopik és fakul ilyenkor, ezért mindig extra törődést igényeltek. Másfél hónappal a GKhair termékek használata után frizurájuk úgy nézett ki, mintha most hagyták volna el a szalonomat.

 

Göndörödésgátló olajok

A göndörödésgátló olajokat is muszáj kiemelnem, a kedvenceim közé tartoznak. Mind tudjuk, a göndör haj rakoncátlan és nehezen kezelhető, de ezekkel az olajokkal az eredmény valóban minden elvárást felülmúl.

 

“Egyszerűen minden GKhair termék élményt ad, öröm velük dolgozni.”

 

csonka tímea, gkhair, gk hair termékek, global keratin, bwnet, beauty world net, online bejeletkezés, online időpontfoglalás, glamour teamCsonka Tímea munkái a GKhair termékekkel

 

Nagy kérdés: hogyan vezessem be a szalonba a GKhair termékeket?

Timit természetesen arról is megkérdeztük, hogyan vezeti be szalonjába a GKhair termékeket, mit szólnak a vendégek, hiszen ők is szereplői a folyamatnak.

 

Nálam jelenleg már GKhair termékekkel vannak tele a polcok.  A vendégek maximálisan bíznak a szakértelmemben és nem kérdőjelezik meg a választásomat. Korábban is nagy érdeklődéssel fogadtak 1-1 új terméket, vagy termékcsaládot, most pont ilyen érdeklődés kíséri a GKhair márka bevezetését is. Nem szorongó, félelemmel teli vendégek ülnek a székembe, hanem kíváncsiak és lelkesek. A polcon sorakozó termékek trendi megjelenése pedig vonzza a tekintetüket. A vendégekkel való kommunikáció mindig is fontos volt a munkám során, ez most is így van. Ez nekem is feltölti és színesíti a mindennapjaimat! Az oktatások alkalmával természetesen ezen tapasztalataimat is meg fogom osztani a fodrászokkal, amit már nagy izgalommal várok.


 

A jövőben a GKhair okatatójaként találkozhatsz Csonka Timivel

Mostantól a Glamour Team-hez tartozom és a GKhair oktatójaként folytatom pályafutásomat. Országszerte tartok majd képzéseket a GKhair termékekről és a márkáról. Jövőhét hétfőn például Csepregen már találkozhattok is velem. A további időpontokról pedig folyamatosan tájékoztatunk benneteket.

 

csonka tímea, gk hair, gkhair, global keratin, gk hair termékek, bwnet, beauty world net, online időpontfoglalás, online bejelentkezés, glaour team

 

Csonka Timi nem kötött kompromisszumot a háttér támogatásban- választása a Glamour Team

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindig is szerettem a Londa Professional márkát. Soha egyetlen percig sem tudnék róla egy rossz szót sem mondani, hiszen hosszú éveken át az életem része volt, kellemes emlékek és élmények kötnek hozzá.

 

Sajnálom ami történt, de nem azon kell lovagolni, amin nem tudunk változtatni. Be kell látnunk, hogy a márkatulajdonos hozott egy döntést és folyamatos áru ellátás nélkül hagyott bennünket. Elgondolkoztam, hogy ha ez a változás már ilyen nehézségekkel indul, akkor mi lesz a folytatás. Ezt nem tudom, nem tudhatjuk. De azt tudom, hogy a csapatomtól ugyanarra a rugalmasságra és együttműködésre számíthatok, mint korábban és ez képviseli számomra a legnagyobb értéket. Ráadásul gyakorlatilag hetek leforgása alatt képesek voltak új termékekkel szolgálni és folyamatosan azon dolgoznak, hogy nekünk fodrászoknak jó legyen, minden mást háttérbe szorítva.

 

A jól ismert csapat és a kiváló márka mellett döntött

Hozni kellett egy döntést, én a csapatot választottam, aki támogatást és lehetőségeket adott nekem. A márka csapat nélkül csak egy remek termék marad. A kérdés, hogy ezzel megelégszünk-e.

 

Egy együttműködés során nekünk fodrászoknak sokszor fel sem tűnik, hogy milyen fontos az a csapat, aki egy márka működését, hátterét biztosítja. Nem tűnik fel, mert természetes...Választottam, a GKhair is egy nagyszerű márka, azzal a csapattal, ahová mindig is tartoztam, én emellett tettem le a voksom.

 

Bízom abban, hogy találkozunk a képzéseken. A legfontosabb célkitűzésem a jövőre nézve, hogy segítő kezet nyújtsak a fodrász kollégáimnak, ahogyan mindig is tettem !

 

Érdekelnek a GKhair képzések? Jelentkezz ITT.

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!