2017-03-08 22:05:16

A fodrászok, kozmetikusok, körmösök lélekterapeuták is

A bizalom nagy dolog, amit a szépségünkért felelős szakemberek meg is kapnak Tőlünk, vendégektől. Gondoljunk bele: naponta átlagosan 8 vendéget végighallgatva hányféle élethelyeztet és történetet ismernek ők meg.

 

"Hajas Laci szerint régebben alakult ki az, hogy a fodrászok a vendégeik haja mellett a lelküket is ápolják, hiszen akkoriban külön fülkékbe zárkóztak be a hajszobrászkodáshoz.

 

Balog Brigi a Star Academy előtt 4 évig dolgozott körmösként, szerinte nagyon fontos az, hogy folyamatosan figyeljenek a vendégre. Brigi elmesélte, hogy mi volt a legextrémebb sztori, amit megosztott vele egy vendége, és az is kiderült, hogy a mesterfodrásznak milyen ajánlatot tett egy hölgy."- tudhattuk meg a FEM 3 CAFÉ adásából.

 

Nézd meg az adást itt:

 

Hisszük: a jó szépségápolási szakember (fodársz, körmös, kozmetikus) amellett, hogy kíváló a maga területén, a vendégkommunikáció műszétetét is tökéletesen végzi. Köszönet jár nekik, hogy odafigyelnek szavainkra és meghallgatnak mindket időről időre.

 

Tudtad? A Hajas Szalonokba online is bejelentkezhetsz:

Hajas Studio (Erzsébet tér)
1052 Budapest, V. kerület
Erzsébet tér 2.

 

Hajas Szalon (Nádor u.)
1051 Budapest, V. kerület
Nádor utca 20.

 

Kövess minket a Facebook is!

yana ital​, ​kollagén tapasztalatok​, ​folyékony kollagén​, ​royal clinics, kozmetika budapest, kozmetikus, kozmetika, bwnet, online idopontfoglalas