2016-09-29 15:36:33

A bio nem elég! Belico kozmetika a XII. kerületben

BőrBarát Hámlasztás kedvezményesen + AJÁNDÉK Belico éjszakai arckrém

Tunyogi Rita kozmetikus felnőttként döntötte el, hogy egy nagyot lépve teljesen mást szeretne csinálni, mint addig. Így az adminisztrációs-multis világot hátra hagyva, közös erővel, egy saját kozmetikai szalont nyitott.

"Teljesen más világba csöppentem, de nagyon is megérte a gyökeres váltás. A vendégeimtől rögtön kapok visszacsatolást, és a hűségükkel jelzik azt, hogy szeretik a munkám. Sok szeretetet és hálát kapok Tőlük.

Tapasztalataim szerint sokan nem tudják a mindennapi arcápolás lépéseit, hogy milyen krémet használjanak, és miért fontos megnézni a krémek, alapozók, naptejek összetevőit. Erre hívom fel vendégeim figyelmét és segítem őket a helyes bőrápolásban.

zira kozmetika buda

Büszke vagyok arra, hogy a tisztító kezelések után elsőre mindenki meglepetten tapasztalja, hogy nem fájt a nyomkodás, illetve a bőre nem pirosodik ki. Így sokkal bátrabban és szívesebben jelentkeznek be a második és következő alkalmakra is.

A hidratáló, vagy anti ageing kezeléseket igénybe vevő vendégek is mindig megelégedéssel írnak vissza, és nagyon örülnek a végeredménynek.

Fontosnak tartottam, hogy a kezeléseimet olyan kozmetikummal végezzem, amelyeket én is szívesen használok, amelyekben teljesen megbízom, valóban hatásosak, és nem károsak! Szerencsésnek mondhatom magam, hogy megtaláltam ezt a terméket.

Kezeléseimet kizárólag Belico termékekkel végzem, melyek nem tartalmaznak tartósítószert, kőolaj és PEG származékokat, parfümöt, és állati eredetű anyagokat. A Belico kozmetikumokban Bio tisztaságú növények és a bőrgyógyászatban kifejlesztett Liposzómák és Nanoszómák garantálják a hatóanyagok mélyrétegű felszívódását.

Ezeket a termékeket szívesen ajánlom otthoni ápolásra is, hiszen meghosszabbítható a kozmetikai kezelések hatása, és a bőrproblémákra is hihetetlen módon tudnak hatni! A szépülés, és fiatalodás mellett elengedhetetlen a felfrissülés, a nyugalom, a teljes kikapcsolódás, de ígérhetem, hogy kezeléseim alatt a nevetésben sem lesz hiány!

zira kozmetika buda

           BőrBarát hámlaszátó kezelés + BELICO éjszakai hámlasztó krém a Te igényeidre szabva!

Mindez a Nagy Szépség Napon kedvezményes áron és extra ajándékkal!

17.800,- Ft helyett 9.400,- Ft-ért!

Jelentkezz be október 8-ra (szombat):

tunyogi_rita-1

Tunyogi Rita

ZIRA Kozmetika
Budapest, XII. kerület
Kiss János altábornagy utca 23.

ONLINE BEJELENTEKZÉS