2016-08-17 00:00:00

5 tipp Andrew Fremmingtől a tökéletes borbély szolgáltatáshoz

Amerikai mester A HTK színpadán

Marosfalvi László A HTK rendezvény- sorozatának tavasz/nyári évadát egy nemzetközi sztárfodrász zárta.

 

Andrew Fremming saját BARBER SHOP üzlete mellett oktató is, mert feladatának érzi megtanítani a TÖKÉLETES férfi hajvágást, ezért érkezett Budapestre is, hogy átadja tapasztalatait a magyar kollégáknak. Azt vallja, hogy az átmenet igen is fontos, főleg a mai férfiaknál! Mindemellett a precíz szakáll vágás is trend, amit érdemes elsajátítani és tökélyre fejleszteni, hiszen a férfiak professzionális kiszolgálásában hatalmas üzleti lehetőség rejlik szalonunk számára.

 

 

5 tipp Andrew Fremmingtől a tökéletes borbély szolgáltatáshoz:

 

1.Gyakorlásból sosem elég

A férfi hajvágás alapja a hajvágógép rutinus használata és a tökéletes csuklómozdulatok sora. Gyakoroljunk! Gyakoroljunk! Gyakoroljunk!
 

2. A higiénia mindenek előtt

A gép fertőtlenítése és karbantartása napi szinten nagyon fontos! Ápoljuk eszközeinket, mert meghálálják!


3. Alakíts ki bizalmat egy aprósággal

Minden esetben amikor borotvát használunk, a vendég előtt cseréljünk pengét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy 100%-ban új, fertőtlenített eszközzel dolgozunk.

4. Használj pengét

A penge használata azért fontos a férfi hajvágás befejezéséhez, mert kontúrosabb, intenzívebb, tisztázotabb vágásvonalakat kapunk. Alkalmazzuk a befejezéshez!

5. Alkalmazz technikai trükköket és nyűgözd le vendégeid

A bőrt mindig az ellentétes irányba feszítsük, mint ahogy a borotvát húzzuk. Ha fenről lefelé borotválunk, akkor a bőrt a hüvelykujjal támasszuk meg és felfelé húzzuk. A legjobb, ha ezt vendégednek is elmondod miért csinálod így. Garantáltan hűségükkel tisztelnek meg ezért!

 

Biztosítsd helyed A HTK következő eseményére, részletek itt.

 

 

Fotók és szöveg: www.bwnet.hu