2021-06-28 13:02:43

Vegán hajápolás - jövőálló tudatosság az Indola ACT NOW termékeivel

CSELEKEDJ MOST! Hiszen számít, amit teszel.

Használj fenntartható termékeket, mert mindeannyiunk szívügye a környezetvédelem. Örömmel mutatjuk be számodra az Indola ACT NOW termékcsaládot, az abszolút kedvencünket vegán hajápolás kategóriában.

INDOLA ACT NOW- vegán hajápolásra szakosodott termékvonal határozott értékrenddel

A fenntarthatóság egyre fontosabb kérdéssé válik a bolygónk szemmel látható hanyatlása miatt. Évente 2,12 milliárd tonna hulladékot termelünk nemzetközi szinten. Ezeknek mindössze 14%-át hasznosítjuk újra.

 

A válság új helyzetet eredményezett, amiben az eddigitől eltérő, jelentőségteljes és fenntartható döntésekre van szükség. A fogyasztók újragondolják, hogy mire költik a pénzüket és a céltudatos, fenntartható termékek felé fordítják a figyelmüket.

 

Hiszen benned és a Földben van valami közös: mindkettőtökből csak egy van! Tegyük meg együtt az első lépéseket!

vegan_hajapolas_jovoallo_tudatossag_az_indola_act_now_termekeivel_bwnet_

Kép forrása: Elle hr.

INDOLA ACT NOW - vegán hajápolás hatékony teljesítménnyel, kompromisszumok nélkül

A receptúrák mindegyike

  • vegán és intenzív hatóanyagú, növényi alapú összetevőkkel készülnek, mint például guárszármazék, vagy napraforgómag-viasz
  • mentes a szulfát felületaktív anyagoktól, szilikonoktól, arabénektől, ásványi olajoktól, mesterséges színezékektől és viaszoktól, és gondosan válogatott, természetes összetevőket - úgymint aloe vera levélkivonatot, hidegen sajtolt avokádó olajat vagy shea vajat - tartalmaznak a hatékony teljesítmény biztosításának érdekében.

 

A csomagolás 97%-ban újrahasznosított és teljesen újrahasznosítható műanyagból készül. Érezhető eredmények: minden eladott INDOLA ACT NOW termék után 2 műanyag palackkal kevesebb végzi a természetben.

 

INDOLA ACT NOW TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA

 

indola_act_now_vegan_hajapolas

INDOLA ACT NOW VEGÁN HAJÁPOLÁS - SAMPONOK

Indola Act Now Color Sampon

Gyengéden tisztítja és ragyogóan fényessé varázsolja a hajat. A belső hajrostokba zárja a festékpigmenteket. Chia mag kivonattal. Szulfát felülektaktívoktól, szilikonoktól, parabénektől és mesterséges színezékektől mentes.

 

Indola Act Now Moisture Hidratáló Sampon

Megtisztítja a hajat és hidratált hajérzetet biztosít.  Használatától a haj kezelhetővé, puhává és finom esésűvé válik. Aloe vera levélkivonattal. Szulfát felülektaktívoktól, szilikonoktól, parabénektől és mesterséges színezékektől mentes.

 

Indola Act Now Repair Sampon

Gyengéden tisztítja és táplálja a hajat. Megerősíti a hajszerkezetet, amitől az puhává és fényessé válik. Mandulaolajjal. Szulfát felülektaktívoktól, szilikonoktól, parabénektől és mesterséges színezékektől mentes.

INDOLA ACT NOW TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA

indola_act_now_vegan_hajapolas

 

INDOLA ACT NOW VEGÁN HAJÁPOLÁS - ÁPOLÓ TERMÉKEK

Indola Act Now Moisture Hidratáló Spray

A kétfázisú formula hidratálja a hajat és remek fésülhetőséget biztosít. A haj kezelhetővé, puhává és fényessé válik. Aloe vera levélkivonattal. Szilikonoktól, parabénektől és mesterséges színezékektől mentes. 

 

Indola Act Now Color Kondicionáló

A belső hajrostokba zárja a festékpigmenteket, kiváló fényt és fésülhetőséget biztosít. Regenerálja a hajszerkezetet. Chia mag kivonattal. Szilikonoktól, parabénektől és mesterséges színezékektől mentes. 

 

Indola Act Now Repair Hajpakolás

Lezárja a kutikulát és regenerálja a hajszerkezetet. Helyreállítja a haj puhaságát és életerejét. Hidegen sajtolt avokádó olajjal és shea vajjal. Szilikonoktól, parabénektől és mesterséges színezékektől mentes.

INDOLA ACT NOW TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA

indola_act_now_vegan_hajapolas

INDOLA ACT NOW VEGÁN HAJÁPOLÁS - STYLING TERMÉKEK

Indola Act Now Volume Powder Textúrázó Púder

Nagyon finom púder a kellemes tapintású, dús hatású hajért. Könnyedén újraformázható, sűrűbb hajérzetet, tőemelést és formázhatóságot biztosít. Szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes. 

 

Indola Act Now Matt Wax

Erős, újraformázható tartást és fél-matt fényt biztosít. Nagyon száraz, matt look és tapintás. Szilikonoktól, paraffin olajoktól, mesterséges viaszoktól és színezékektől mentes. 

 

Indola Act Now Hairspray

Közepes, mégis kellemes tapintású tartást ad. Leheletfinom eloszlás a száraz és hosszantartó rögzítéshez. Könnyedén kifésülhető. Szilikonoktól mentes.

 

Indola Act Now Texture Spray - Textúrázó Spray

A száraz formula textúrált, kócos hatást biztosít, amitől a haj dús hatásúvá és könnyen formázhatóvá válik. Szilikonoktól mentes. 

 

Indola Act Now Shine Wax

A közepes tartású, újraformázható stílusokhoz. Egészséges fényt és definiáltságot ad. Szilikonoktól, paraffin olajoktól, mesterséges viaszoktól és színezékektől mentes.

 

Indola Act Now Setting Spray

Hővédelmet, enyhe tartást, dús hatást és fényt biztosít a hajnak. Segíti a fésülhetőséget és kezelhetőséget. Kókuszdió olajjal. PVP/VA-tól és szilikonoktól mentes. 

 

INDOLA ACT NOW TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA

 

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz

Online Időpontfoglaló Rendszer és Szalonszoftver Komplex Ügyviteli Megoldásokkal_bwnet

 

Kövess minket az Instagramon

Online Időpontfoglaló Rendszer és Szalonszoftver Komplex Ügyviteli Megoldásokkal