Online időpontfoglaló program körmösöknek

Körmösként gyakran szembesülhetsz azzal, hogy annyi vendéged van közvetlenül egymás után, hogy szinte semmi időd nincs leülni, pihenni vagy akár enni munka közben. Ha te is hasonló problémákkal küzdesz, akkor adunk egy kis segítséget, amivel megkönnyítheted a mindennapjaidat.

Körmösként gyakran szembesülhetsz azzal, hogy annyi vendéged van közvetlenül egymás után, hogy szinte semmi időd nincs leülni, pihenni vagy akár enni munka közben. Ha te is hasonló problémákkal küzdesz, akkor adunk egy kis segítséget, amivel megkönnyítheted a mindennapjaidat.

Miért jó neked a Bwnet online időpontfoglaló program, körmösként?

Gondolj csak bele, hogy egy nap minimum 5-ször felveszed a telefont időpontot egyeztetni.

Ez átlagosan 2 perc hívásonként, de akár lehet több is!

Ez már legalább 10 perc naponta, amit az időpontok egyeztetésével töltesz, és akkor még nem számoltuk bele a messengeren, illetve viberen egyeztetett időpontokat, amelyek még további értékes perceidet veszik el.

TUDTAD?

Egy átlagos szalonban egy körmös napi 45-60 percet tölt el csak az időpont egyeztetéssel, módosítással, beírással.

Ezt a 60 percet fordíthatnád plusz 1 vendégre, vagy arra, hogy pihenj egy kicsit, ne kapkodj, ne egy őrült hajtás legyen az egész életed.

Arról nem is beszélve, hogy a vendégek munkaidőn túl is keresnek telefonon, viberen, messengeren, amikor Te már rég hátrahagynád a munkát!

DE vendéget nem veszíthetsz!

MEGOLDÁS

Az online időpontfoglalás remek megoldás lehet a körmös szolgáltatásoknál azért is, mert fix idejű szolgáltatásaid vannak, így  te sem kockáztatsz azzal, ha ezt bevezeted, hiszen pontosan tudod, hogy nálad egy gél lakk 45 perc, és konkrét időpontokkal tudsz kalkulálni.

Akkor sem kell félned,  ha a vendég írja be magának az időpontot, hiszen megszabhatod, hogy melyik szolgáltatás mennyi időt vesz igénybe, így a vendég nem fog tudni se túl rövid se túl hosszú időpontot foglalni.

online_idopontfoglalo_program,_bwnet_manikur_pedikur_kormos_szepsegszalon_szalonmarketing

Mivel teheted még egyszerűbbé az online időpontfoglalást?

A BWnet rendszerén belül meg lehet adni ismétlődő foglalást is, ami egy remek lehetőség gyakorta ismétlődő szolgáltatásoknál, például ha valaki 3 hetente jár a körmét töltetni.

Az online időpontfoglaló programmal nem csak az életedet, de a táskád súlyát is megköyítheted, hiszen nem kell állandóan magaddal hurcolászni a naptáradat, egy helyen és egyszerűen tudod kezelni az időpontjaidat. :)

Online időpontfoglaló program - naptár, ami helyetted dolgozik

Munka közben nem tudod felvenni a telefont és időpontokat egyeztetni, emiatt viszont könnyen lehet, hogy vendégeket vesztesz el, akik éppen akkor nem tudtak elérni téged.

Ha van egy online időpontfoglaló rendszered, a nap 24 órájában elérhető leszel a vendégeknek, és egy emlékeztető SMS-sel kombinálva, sokkal kevesebb lesz a lemondott, vagy kihagyott időpontok száma.

A BWnet online időpotfoglaló programmal egyszerűbbé teheted az életed és hatékonyabbá a munkádat!

online_idopontfoglalo_program,_bwnet_manikur_pedikur_kormos_szepsegszalon_szalonmarketing

Munkaidőn túl törődj a családoddal, barátokkal és magaddal!

Engedd meg, hogy a naptárad dolgozzon helyetted!

TÖBB IDŐT ÉRDEMELSZ!

Fektess a nyugalmadba és haladj a korral! Tartozz a legmodernebb körmösök és szalonok közé! Egy biztonságos és diszkrét rendszeren keresztül!

Szerezz új vendégeket munkáid megosztásával!

Körmösöknét is nagyon fontos, hogy leendő vendégeid lássák a korábbi munkáid. A BWnet felülete erre remek lehetőséget biztosít, hiszen nagyon könnyen feltöltheted a profilodat a szebbnél szebb munkáiddal, fotókkal és videókkal.

A BWnet oldalának több, mint 60 ezer látogatója van havonta, ezért nagy valószínűséggel, ha van egy gyönyörűen feltöltött profilod, sok vendég véleménnyel és képekkel, akkor arra könnyen rátalál az új vendég.

Több mint 1500 szakember nem tévedhet! Csatlakozz Te is elégedett partnereink köréhez!


KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT!

 

Nézd meg kik kaptak már ötcsillagos értékelést BWnet profiljukra!

Elizabeth Beauty Szépségszalon

1142 Budapest, XIV. kerület

Erzsébet királyné útja 111-113.

Valentini Szépségszalon

1162 Budapest, XVI. kerület

Állás utca 56.

MIRACLE Beauty & Spa

1026 Budapest, II. kerület

Gábor Áron utca 74-78 (Rózsakert Bevásárlóközpont)

E Trend Beauty

6726 Szeged

Szőregi út 80.

Pure Studio

8360 Keszthely

Bercsényi M.u.65/b

 

Csatlakozz hozzájuk Te is!

PRÓBÁLD KI 10 NAPIG (kattints)


 

Kövess minket Facebookon is!

BWNet Magyarország