Ők felelnek Larion Zoé szépségéért

A jelenleg szépségtanácsodóként tevékenykedő közszereplő, világ életében külsejével hívta fel magára a figyelmet. Nem hiába segíti észrevételeivel rajongóit. Uátnajártunk hát, vajon kire bízza féltett frizuráját, Larion Zoé.

A jelenleg szépségtanácsodóként tevékenykedő közszereplő, világ életében külsejével hívta fel magára a figyelmet. Nem hiába segíti észrevételeivel rajongóit. Uátnajártunk hát, vajon kire bízza féltett frizuráját, Larion Zoé.

Ki is az a Larion Zoé?

Úgy gondoljuk keveseknek cseng ismeretlenül a név, mégis egy gyors időutazásra kalauzolunk.

 

"A nevem Larion Zoé… bár csak 2006 óta. Terhes Tímea névvel születtem 1983-ban, ez azonban szó szerint teher volt a számomra, így megváltoztattam. Kereskedelmi iskolát végeztem. Végigjártam a szamárlétrát. Diákmunkát vállaltam adatrögzítőként, ezután következett a telefonos értékesítés, majd a személyes üzletkötés, néhány évvel később már irodavezetőként, marketingigazgatóként dolgoztam, mégis teljesen más irányt vett az életem. 2012 januárjában’ Blikk szépe’ lettem, majd ’CKM címlaplány’ ezután ’Playmate’, a fotózások száma exponenciálisan megugrott, ezzel egy időben a FIX TV kért fel műsorvezetői feladatkörre egy rövidinterjúkkal tarkított magazinműsorba, melyet élő adásként közvetít. 

2014 elején már a rendszeres sajtó- és média megjelenéseknek köszönhetően nagyon sok hölgy keresett meg, hogy ajánlásom által segítsek nekik a nőiesebb külső megvalósításában, különböző sebészeti megoldásokkal akár. A szépségipar világa korábban nem ragadott magával. (20 évesen, többszörös szépségkirálynőként rendszeresen invitáltak fotózásokra, ez egyszerre volt számomra önterápia az önbizalomhiány legyőzésére és művészi hobby is, mely magában foglalta a nemzetközi elismeréseket is. 12 éves tapasztalatommal a profi modellek közé tartozom. A fotózásokon kívül, kisebb szerepeket kaptam nemzetközi reklámfilmekben, Hollywood-i mozifilmekben)."- olvasható Larion Zoé hivatalos Facebook oldalán.

larion zoe fodrasza, fodraszat budapest, kozmetika budapest, online időpontfoglalás bwnet
Akkor és most- Larion Zoé a szépségtanácsadó
Szépségtanácsadóként szépészeti kezelésekre invitálok és plasztikai műtétekre készítek fel hölgyeket. Együttműködő partnereim egyike, hazánk legnevesebb szépségklinikája. Vallásos neveltetésem ellenére a sajtóban és médiában nyíltan és őszintén nyilatkoztam a tabunak számító témákról, merészen vállaltam fel kissé szabados felfogású szingliként magánéletem részleteit. Mára már sikerült kilépnem közszereplőként a pikáns és provokatív megjelenések bűvköréből, köszönhető ez kialakuló brand-em újrastruktúrált célkitűzéseinek.

 

Lerántjuk a lelpet, íme a szépségszalon, ahol Zoé is szépül

Kíváncsiak voltunk arra, hogy egy szépségtanácsadó kire bízza megjelenését. A közösségi platformokon bolyongva rábukkantunk Zoé legkedvesebb szakemberei: fodrászára, kozmetikusára és szempilla-stylistjára. Mutatjuk kik ők és azt is, hol érheted el őket. Sőt az árlistájukat is megtekintheted! 

 

Pápai HAIRSTUDIO
1061 Budapest, VI. kerület
Király utca 10. Central Passage 1.em

ONLINE BEJELENTKEZÉS

larion zoe fodrasza, fodraszat budapest, fodrasz budapest, fodraszat kiraly utca, papai hairstudio, bwnetCafe-ztunk egyet a Fem3-ban. Gábor Pápai (Zoé fodrásza...a szerző) és Zsuzsanna Suu Faragó egész jó munkát végzett a fejemen. 10 év mínusz! Yuhuuuuu újra 20 évesnek nézek ki! 

larion zoe fodrasza, fodraszat budapest, fodrasz budapest, kiraly utca fodrasz, bwnet, online bejelentkezes

Új esztendő, új kezdet! A legjobb verzió amikor a fodrász, Gábor Pápai és én is elégedetten mosolygunk. Mondjuk itt mindig ez történik. 

larion zoe fodrasza, fodraszat budapest, fodrasz udapest, online bejelentkezes, fodraszat kiraly utca, papai hairstudio

Kész is. Csodaszép padlizsán színű frizurát kaptam Gábor Pápai -tól, Magdolna Fábián - tól pedig pillákat. Ritkán van ennyi időm magamra, imádom a wellness napokat 

larion zoe fodrasza, fodraszat budapest, fodrasz budapest, fodraszat kiraly utca, online bejelentkezes, bwnetA legjobb szakemberek - Fábián Magdolna és Pápai Gábor - kezei között szépülni olyan, mintha az autódat a legtutibb szervizbe vinnéd tuningolni 

larion zoe szempilla, szempillas budapest, szempilla hosszabbítás budapest, muszempilla budapest, online időpontfoglalasEddig bírta a pilla! Ez a nem mindegy! Nagyon elégedett vagyok! Köszönöm Magdolna Fábián!

larion zoe szempilla, larion zoe kozmetikusa, kozmetika budapest, kozmetikus budapest, online időpontfoglalás szépségszalonokba, bwnetCsodaszép pillákat varázsoltál nekem barinőm 

 

Itt jelentkezhetsz be Larion Zoé kedvenc szépségszalonjába:

Pápai HAIRSTUDIO
1061 Budapest, VI. kerület
Király utca 10. Central Passage 1.em

ONLINE BEJELENTKEZÉS

 

 

Ez is érdekelhet: Szépülj Te is díjnyertes szakemberekkel a Pápai Hairstudioban

 

 

Kövess minket a Facebook is!

 

Fotók: Larion Zoé hivatalos Facebook oldala

BWNet Magyarország