2016-04-12 00:00:00

Szépülj Te is díjnyertes szakemberekkel a Pápai Hairstudio-ban!

A király utcában található Pápai Hairstudio csupa olyan fodrászokkal büszkélkedhet, akik számos hazai, illetve nemzetközi bemutatón és fodrászversenyen fordultak meg, rendre díjesőt söpörve be maguk után! Professzionális környezetben, professzionális termékekkel dolgoznak és mindig a legmagasabb minőségre törekszenek, hogy minden vendégük elégedetten távozzon a stúdióból.

 

 

Fodrászatukban azt az elvet vallják, hogy a kemény munka, az alázat és a kitartás mindig meghozza a gyümölcsét. Éppen ezért a Pápai Hairstudioban dolgozó fodrászok folyamatosan képzik magukat, hogy mindig tisztában legyenek a legújabb innovációkkal és trendekkel kapcsolatban.

 

Sőt mi több, angol mesterfodrászoktól lesték el a frizura készítés legnagyobb trükkjeit és a profi hajvágás mesterszintű technikáit, hogy aztán azokat egyéni ötleteikkel és látásmódjukkal kiegészítve egyedit alkothassanak minden hozzájuk ellátogató vendégnek.

 

 

Nem csak a fodrászaik, de körmösük is díjnyertes!

A Pápai Hairstudio körmöse, Veres Zsuzsi, immár 14 éve várja sok szeretettel a szépen manikűrözött kézre vágyó vendégeit. A „körmözés” számára nem csak egy munka, hanem a hivatása is, igazi szerelem. Kreativitásának semmi szabhat gátat és vendégei legextrémebb, legkülönlegesebb kívánságait is nagy örömmel és precizitással teljesíti.

 

Ha igényes körmökre vágysz igényes környezetben, ahol a pozitív légkör mindig körbevesz Téged, akkor Veres Zsuzsira és szakértelmére mindig számíthatsz!

 

 

 

Mindenkinek jár a tökéletes arcbőr és az igéző tekintet

A Pápai Hairstudio kozmetikusa a szép és egészséges arcbőr elkötelezett híve. Vendégeit személyre szabott kezelésekkel várja, hiszen minden ember bőre más és más fajta törődést igényel.  Célja, hogy a lehető legelégedettebben távozz a kezelés végén, mosollyal az arcodon, aminek érdekében minden szakmai tudását és tapasztalatát be is veti!

 

 

Bőrfiatalító arckezelések, arctisztítás, hámlasztás, mezoterápia, gyantázás, szempilla hosszabbítás… Magdi szolgáltatásainak skálája igen széles, neked csak ki kell választanod, mire van szükséged és élvezned a lenyűgöző eredményeket!

 

Pápai HAIRSTUDIO
Budapest, VI. kerület
Király utca 10. Central Passage 1. emelet

ONLINE BEJELENTKEZÉS