2018-12-11 11:14:11

Keresed a hozzád illő hajszínt?– segítünk megtalálni fodrász szakértőnk segítségével!

Ahogy a természetben is megjelennek a színek évszakokkal összefüggésben, ugyanúgy a hajszínek is követik azokat. A hajszín trendek is az évaszakok váltakozása miatt változnak, így most, a hideg idő beköszöntével ősszel és télen sincs ez másképp. Ám mindenkinek más és más hajszín árnyalatok állnak jól. A Diamond Szépségszalon fodrásza, Kiss Marianna segített nekünk megtalálni téli hajszín trend hozzánk illő változatát.

 

Ismerd meg szakértőnket

Kiss Marianna fodrász szalonja a Diamond Szépségszalon Jászberényben található, ahol a bámultosabbnál bámultosabb frizurákat készíti. Rendszeresen részt vesz továbbképzéseken és oktatásokon is, hogy vendégeinek mindig a legújabb trendeket, a legjobb technikákkal valósítsa meg. Jászberény egyik legkiemelkedőbb mesterfodrásza, akihez bátran fordulhatunk, ha a frizuránk szépítéséről van szó. Elképesztő frizurákat varázsol, csodálatos hajszínekkel ötvözve. 

Most elmondta nekünk, mit érdemes tudnunk a hajszín trendekről, mire figyeljunk oda egy hajszínváltás során és milyen hajszín trendeket tartogat számunkra a tél. 

 

fodrászat jászberény, fodrász jászberény, hajszín trend, őszi hajszínek, 2018 őszi hajszín trend, diamond szépségszalon jászberény, online időpontfoglaló program BWNet_

 

Lenyűgöző frizurák, megannyi különleges hajszín a mindennapokban  

Egy hajszínváltás során számos fontos dolgot nem tudunk, ami nagy szerepet játszhat abban, hogy megfelelő lesz-e az új hajszín. Tudd meg mit javasol Kiss Marianna a vendégeinek egy új hajszínt illetően!

 

Új vendég érkezésekor mindig hajdiagnosztikával kezdem a beszélgetést, hogy tudjam milyen alappal indulunk, nehogy sérüljön a haj színváltoztatásnál. Általában hoznak képet, amin a kívánt hajszín vagy aktuális hajszín trend látható. Mindig az a fontos, hogy a vendégnek mi áll jól, ilyenkor megnézem a bőrszínét a szemszínét és a fejformáját, mert lehet, hogy a fazon sem az ő arcához illő. Aztán jön a megbeszélés, hogy én milyen hajszínt ajánlok és, hogy ő mit szeretne. Általában 80-90%-ban jóváhagyását adja a vendég és nem mindig kell hajszínt változtatni, mert sokszor van olyan, hogy valójában az aktuális forma nem a megfelelő.

Ide fűznék még annyit, hogy a “feketéből szeretnék 1 nap alatt hamvas szőkét” szerencsére kezd lassan megszűnni, mert kezdik megérteni a vendégek, hogy vagy hónapok alatt lehet elérni vagy esélytelen és akkor marad a vágás vagy a lenövesztés, attól függően, hogy mivel volt festve, mióta és hogyan. Ezalatt azt értem, hogy fodrász festette vagy otthoni festésről van szó.

 

Ez még érdekelhet, ha hajszínváltáson gondolkozol: 

 

Találd meg a hozzád legjobban illő hajszín trendet! Menj biztosra és nézz utána bővebben, hogy milyen a bőrtónusodhoz megfelelő hajszín! 

 

 

fodrászat jászberény, fodrász jászberény, hajszín trend, őszi hajszínek, 2018 őszi hajszín trend, diamond szépségszalon jászberény, online időpontfoglaló program BWNet_

 

Diamond Szépségszalon Jászberény- ezekkel a termékekekkel készülnek a lenyűgöző frizurák 

Milyen anyagokat használsz a fodrászatban? Hogyan ápoljuk a hajat otthon?

 

A festéseket Joico termékekkel készítem, bármilyen szőkítőporos munka folyamatot csinálok, mint melír, ombre haj, teljes szőkítés. Rögtön Joico 4 lépéses hajszerkezet újraépítéssel zárom le a hajszál szerkezetét, majd utánna jön a festés, színezés vagy árnyalás. Finis termékekben is Joico termékeket használok 80% ban, mellette ott van még a Schwarzkopf Professional és a Fanola.

Egy-egy nagyobb munkafolyamat után szoktam mondani a vendégeknek az otthoni ápolás fontosságát, mert a fodrász hiába készíti el a frizurát minőségi anyaggal, ennek a tartósságát meg lehet hosszabbítani egy jól kiválasztott professzionális ápolási termékkel, “ márkától függetlenül “ bármely speciális termék jó, viszont a lakossági és gyümölcs savat tartalmazó termékek szárítják és fénytelenné, kopottá teszik a hajat. Ezért mindenképpen fontos az utóápolás, ami segíti a haj fényét, rugalmasságát és színét megőrizni.

 

 

fodrászat jászberény, fodrász jászberény, hajszín trend, őszi hajszínek, 2018 őszi hajszín trend, diamond szépségszalon jászberény, online időpontfoglaló program BWNet_

 

Téli hajszínek 2019- az évszak hajszín trendjei

Kiss Marianna segítségével megtudtuk, milyen hajszín trendet kérnek ilyenkor leginkább a vendégei. Elmondta azt is, hogy melyek a legfontosabb információk az új vendégek számára, ha hajszín választásról van szó.

 

A tél bekövetkeztével szeretnek az emberek bebarnulni, rezes, vöröses vagy arany árnyalatra váltani. Nagyon fontos, hogy nem mindenáron kell mindenkinek követni az aktuális divatot vagy hajszín trendet, meg kell nézni, hogy jól állnak-e ezek az árnyalatok a vendégnek. Ugyanúgy, mint az öltözködési trendek sem állnak jól mindenkinek, úgy a hajszín trend sem feltétlenül, ezért nagyon fontosnak tartom azt, hogy kiemeljük a szépet és takarjuk azt, ami kevésbé előnyös. Tehát fontosak a színek és formák. Az emberek ilyenkor kezdenek sötétebb hajszíneket kérni, van, hogy épp csak egy árnyalattal, de mégis legyen valami változás.

 

fodrászat jászberény, fodrász jászberény, hajszín trend, őszi hajszínek, 2018 őszi hajszín trend, diamond szépségszalon jászberény, online időpontfoglaló program BWNet_

 

Diamond Szépségszalon Jászberény- leggyakrabban kért szolgáltatások árai

Kiss Marianna mesterfodrász árlistája

 

Női szárítás: 

  • rövid: 3000 Ft               
  • közép: 3500 Ft
  • hosszú: 4000 Ft

Női vágás:   

  • rövid: 5500 Ft
  • közép: 6000 Ft
  • hosszú: 6500 Ft

Teljes festés (90 gr festékig, mosás, szárítás):

  • rövid: 12.250 Ft
  • közép: 14.500 Ft
  • hosszú: 16.750 Ft

Ombre, Balayage festés (12 gr festékig, mosás, szárítás):

  • 28.500 Ft-tól, ebben benne van egy világosítás és egy Joico, 4 lépéses hajszerkezet újraépítés

 

Diamond Szépségszalon

5100 Jászberény
Május 1. tér

Online időpontfoglalásért: KATTINTS!

 

 

fodrászat jászberény, fodrász jászberény, hajszín trend, őszi hajszínek, 2018 őszi hajszín trend, diamond szépségszalon jászberény, online időpontfoglaló program BWNet_

 

 

Online időpontfoglalás Jászberényben- Elsőként  a városban a Diamond Szépségszalonban a BWNet online időpontfoglaló program

Mik a tapasztalataid? Miért szereted Te, mint fodrász? Miért szeretik a vendégeid?

 

Manapság szinte elengedhetetlen, hogy ebben a rohanó világban valóbanminőségi időt fodrítsunk a vendégekre. Ne szakítsuk félbe az aktuális vendéget és a munkát azért, hogy más valakivel telefonon éppen időpontot egyeztessünk. Előfordul, hogy éppen elfelejtem visszahívni a vendéget és munka után a szabad időmben kell válaszolnom, ami valjuk be elég hosszadalmas és így a szabadidőnkre sokkal kevesebb lehetőségünk jut. 

Szerintem nagyon kényelmes és megbízható a rendszer, mind a vendégnek mind a fodrásznak, valamint hitelesebb is. Gondolok az időpont lemondására, vagy módosítására, hiszen a vendég kap egy emlékeztető SMS-t a lefoglalt időpontja előtti napon, ezért biztosan nem felejti el, hogy a következő napra időpontja van hozzám. Viszont ha mégsem úgy jönnek össze a dolgok, akkor egy kattintással lemondhatja az időpontot, ami más vendégek számára rögtön foglalhatóvá válik. Rengeten időt és pénzt takarít meg mindkettőnk számára. Ami még nagyon fontos dolog, hogy én ugyanúgy módosíthatom a vendégeim időpontját, hisz nekem is jöhet közbe bármi változás. Minden vendégem neve, telefon száma és e-mail címe meg van a foglalásnál, mivel regisztrálához ezekre az adatokra szükség van, így könnyedén fel tudom venni velük a kapcsolatot.

Ha új vendég jön egy nagyobb munkára, akkor szoktam javasolni a konzultációt, ugyanis ilyen szolgáltatás is megtalálható a programban. A vendégnek is nagyon kényelmes az online foglalás, mert napi 24 órában akár külföldről is elérhető a BWNET oldala. A foglalásról kapok SMS-t és e-mailt is ugyanúgy, mint a vendég. Minden választható szolgáltatás mellett fel van tűntetve az ára és az időtartama. Én egyszerűen IMÁDOM!- mondta Kiss Marianna. 

 

Találd meg a hozzád legjobban illő hajszín trendet! Menj biztosra és nézz utána bővebben, hogy milyen a bőrtónusodhoz megfelelő hajszín! 

 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövesd a Beauty World Net oldalát a Facebook is!