Hajszerkezet újjáépítés 3 egyszerű lépésben

Az IMAGinE szalonban minden vendég maximális figyelmet kap: a személyiségéhez legjobban passzoló frizura megtalálásában profi fodrászaik minden alkalommal segítenek, amit a legnagyobb hozzáértéssel meg is valósítanak.

dsc00165

Redken Chemistry – Három lépés a káprázatos hajkoronáért

Szeretnéd, ha sérült hajad újra egészségesen ragyogna? A Redken Chemistry hajszerkezet újjáépítő rendszerével ez lehetséges! A szolgáltatás legfontosabb összetevői a keramid és a lipid, melyek hatására a haj lipidtartalma helyreáll, a keratin újratermelődik, a hajszálak rostjaiban pedig megköt a víz, így szebb és egészségesebb lesz, mint új korában! Ezeknek a hatóanyagoknak köszönhetően hajad fényesebb, egészségesebb és erősebb lesz, miközben könnyen kezelhetővé válik.

kepernyo%cc%8bfoto-2016-09-16-19-54-41

A Redken Chemistry titka három egyszerű lépésben rejlik. Az első lépésben az úgynevezett shot-tal specifikus összetevők koncentrált adagját viszik be a hajszálakba. Második lépésként a speciális összetevőket bezárják a hajba, illetve az utolsó lépésben egy intenzív hidratáló pakolással kényeztetik a hajad.

rdk10070008

A kezelést mindenkire személyre szabják, figyelembe veszik hajad állapotát és a hajtípusodnak megfelelő termékkel kezelik hajad, hogy az valóban a koronád legyen!

A proteines és magnéziumos mélyápoló rendkívüli tartást ad a hajadnak, miközben erősíti a hajszálaid szerkezetét. Az ammóniuminont és aminosavat tartalmazó hajápoló megvédi hajszíned és feltölti azt életerővel. Az argán olajos változat puhává és hidratáltá varázsolja hajad, míg a mandula olajos megakadályozza a haj szöszösödését, miközben mélyen táplálja azt.

dsc00216

A Nagy Szépség Napon – október 8-án, az Imagine Szalon a következő kedvezményekkel vár:

-20% kedvezmény a Redken Chemistry intenzív hajregeneráló, hajszerkezet újjáépítő és színvédő kezelésére (mosással és szárítással együtt + AJÁNDÉK HAJVÁGÁS):

– rövid hajra: 7 500 Ft helyett 6 000 Ft
– középhosszú hajra: 8 000 Ft helyett 6 400 Ft
– hosszú hajra: 8 500 Ft helyett 6 800 Ft

 

schmittinger-monika

IMAGinE

Schmittinger Mónika
Budapest, I. kerület
Naphegy u. 39.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

dia

IMAGinE

Angelusz Diána
Budapest, I. kerület
Naphegy u. 39.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

BWNet Magyarország