2018-05-02 13:59:44

Wella Professionals oktatás- INVIGO – A haj, a test és a lélek feltöltődése

Szeretnél a vendégeidnek időtakarékos, de mégis kényeztető ápoló kezeléseket nyújtani? Fontos, hogy mindig megújulj és fejleszd szalonod működését?

 

A mai felgyorsult világban az idő az egyik legnagyobb kincs. Siet a vendég, siet a fodrász. Ugyanakkor Te mint fodrász, mégis szeretnéd a maximumot nyújtani a vendégeidnek. Az INVIGO egyensúlyt teremt az idő és a minőségi hajápolás között.

 

Az INVIGO szolgáltatásaival vendégeid egy relaxáló ápolásban részesülnek, nem csak hajuk, de testük és lelkük is feltöltődik, igazán hálásak lesznek. A mindössze pár perces kényeztető kezeléstől kezdve a teljesen relaxáló akupresszúrás szolgáltatásig, a megfelelő termékek kombinációjával igazán személyre szabott szolgáltatásban tudod részesíteni őket.

 

Miről lesz szó?

Tanfolyamunkon elsajátíthatod, hogyan tudod felismerni vendégeid valós igényeit, az INVIGO ápoló szolgáltatásokat hogyan tudod beilleszteni a mindennapi munkádba, hogyan válaszd ki a vendéged számára legmegfelelőbb INVIGO ápoló szolgáltatást.

 

A tanfolyam célja, hogy a képzést követően a szalonbeli munkádba magabiztosan tudd beilleszteni az INVIGO szolgáltatásokat és újdonságokkal tudd vendégeid megörvendeztetni.

 

Oktatás időpontja

2018. június 11. hétfő

2018. június 26. kedd

 

Oktatás időtartama

10:00 – 16:00

 

Oktatás helyszíne

Wella Stúdió Budapest, 1117 Budapest, Alíz utca 4., Office Garden 3.

 

Tanfolyam díja

12.000 Ft (Wella Professionals és Londa Professional szalonok 50%-os kedvezményben részesülnek)

 

Egyéb információk

Az oktatást megelőzi egy díjmentes online előkészítő elméleti kurzus (2 óra), melynek részleteit e-mailben fogjuk elküldeni a jelentkezők részére.

 

A tanfolyam elvégzését oklevéllel igazoljuk.

 

Jelentkezem az oktatásra

(kattints)

 

invigo, wella, wella professionals, bwnet, beauty world net

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!