2022-05-31 09:37:05

Style & Colour Trophy fodrászverseny 2022 - Jelentkezz!

A L’Oréal Professionnel Paris világhírű profi fodrászversenye, a Style & Colour Trophy megállíthatatlan: idén még több versenyzővel és még több résztvevő országgal jelentkezik. Globális megmérettetés a legrégebben futó élő professzionális fodrászversenyen!
2022-ben minden versenyző egy „FRENCH EDITO” frizura elkészítésén dolgozik, hogy elnyerhesse a fodrász szakma egyik legnevesebb versenyének nemzetközi díját.

Legyél Te is részese ennek a páratlan élménynek!

style_and_colour_trophy_fodraszverseny_2022A Style & Colour Trophy története

Az Egyesült Királyságban 1954 óta megrendezésre kerülő verseny a fodrászvilág egyik legrégebbi megmérettetése, amelynek színpadát a profi fodrászok a világ legfontosabb verseny helyszínének tartják.


A Style & Colour Trophy minden évben különleges lehetőséget nyújt a versenyzőknek, hogy bemutathassák munkájukat és az új technikákat, valamint felfedezhessék az új hajtrendeket és stílusokat.  A fodrászok esélyt kapnak, hogy ismertté válhassanak, és hogy több mint 40 ország legjobb fodrászainak munkájából meríthessenek ihletet.


A L’Oréal Professionnel Paris 1909-ben találta fel a modern értelemben vett hajfestést Eugene Schueller kémikusnak, a L’Oréal alapítójának köszönhetően.
Az új Style & Colour Trophy professzionális fodrászverseny ezt az úttörő szellemiséget jelképezi, amikor digitális támogatással lehetőséget ad a profi fodrászoknak, hogy a világ legnagyobb színpadán mutassák meg tehetségüket. 

style_and_colour_trophy_fodraszverseny_2022

Mit nyerhetsz a Style & Colour Trophy versennyel?

 • A STYLE & COLOUR TROPHY AWARD-ot
  A Zsűri által odaitélt Fődíj (tiszteletbeli cím, pénzben kifejezett érték nélkül) a legjobb "French Edito" (French Balayage vagy French Glossing technikával elkészített) frizurát díjazza.
 • Egy teljes körű fotozást, amihez a szervező minden szükséges dolgot biztosít. Az elkészült fotók megjelenést kapnak a Marie Claire magazinban.
 • 600 Euró értékű Vouchert, amely fodrászeszközök vásárlására beváltható a szervező által meghatározott helyen.
 • Egy, a díjazott által szabadon választott Budapesti Akadémiai képzésen való ingyenes részvételt.

style_and_colour_trophy_fodraszverseny_2022

Szakmai elismerésre vágysz? Elérkezett a TE időd!

A verseny, amely minden fodrász előtt nyitva áll, lehetőséget kínál a résztvevőknek, hogy megcsillogtathassák tehetségüket a világot jelentő deszkákon, miközben lenyűgöző új trendeket mutat be a nagyérdeműnek. A szélesebb közönség elérése érdekében arra bátorítjuk a versenyzőket, hogy az előválogatón készült képeiket az Instagramon is posztolják. A fodrászkollégák, valamint a hajrajongók támogathatják saját bajnokukat, és online szavazhatnak kedvenc frizurájukra.

Idén a verseny tovább bővül, új országok is csatlakoznak hozzá, így már minden kontinens képviselteti magát a megmérettetésen. Ennek köszönhetően még több tehetséget, még nagyobb szakértelmet és még változatosabb frizurákat mutathatunk be az érdeklődőknek. A French Edito lehetőséget nyújt a fodrászok számára, hogy megalkossák a divatmagazinba illő címlapképüket, hogy szemléltessék a festett haj sokoldalúságát, valamint a legújabb szín-, és frizuratrendeket (French Balayage és French Glossing). A tökéletes styling pedig csak fokozza a gyönyörűen megfestett frizura összképét. Meggyőződésünk, hogy ez a téma ugyanolyan izgalmas lesz, mint a 2021-es versenyé volt – a tavalyi SCTrophy döntője 8 milliós nézettséget ért el a YouTube-on.

style_and_colour_trophy_fodraszverseny_2022

Hogyan vehetsz részt a versenyen?

A világ 7 millió fodrásza közül bárki versenyezhet, aki regisztrál a www.styleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com oldalon, és továbbjut a 3 fordulós versenyben: online előválogató, országos döntő, nemzetközi döntő.
A jelentkezés első napja: 2022. május 01. 

1. lépés: készíts modelleden saját értelmezésű French Edito frizurát, a végeredményről pedig tölts fel 6 képet az SCT webes felületére.
A határidő: 2022.07.03.
Pályaművedet az instagramon is megoszthatod, használd a #SCTrophy hashtaget, 
hogy a nagyközönség is megismerhessen, és támogatást kapj saját közösséged tagjaitól is! Az előválogató során minden országban 6 döntős kerül kiválasztásra az országos döntőbe.

2. lépés: vegyél részt élőben az országos döntőben egy új French Edito frizura megalkotásával, és adj magadnak esélyt, hogy a SCTrophy nemzeti győztese, díjazottja -második vagy harmadik helyezettje, esetleg a közönségdíj nyertese- legyél.

3. lépés: kerülj be a nemzetközi nagydöntőbe, és ragyogj a világ egyik legszínvonalasabb versenyének színpadán. A 6 legjobb megmérkőzhet a SCTrophy dobogós helyeiért és a közönségdíjért. A nemzetközi döntőt online közvetítjük. Hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk. Kövess minket továbbra is.

style_and_colour_trophy_fodraszverseny_2022

A hazai zsűri tagjai

 • Zsiga Renáta L’Oréal Professionnel Nagykövet

 • Kucsera Zsolt L’Oréal Professionnel Nagykövet

 • Zsidró Tamás L’Oréal Professionnel Nagykövet

 • Dancsó Erika L’Oréal Professionnel ID ARTIST

 • Hansági Dorka Fodrászinfó főszerkesztő

 • Dóczy Júlia Marie Claire szépségszerkesztő

 

 

Vegyél részt a Style & Colour Trophy versenyen!

Jelentkezz ide kattintva!