2024-03-31 12:00:00

Új megoldás a sérült hajra - Kérastase PREMIÈRE termékcsalád

Te is régóta keresed a megoldást a sérült haj kezelésére? A Kérastase kutatói megtalálták a sérült haj folyamatos visszatérésének egyik okát, ami nem más, mint a kalcium. A sérült haj sokkal több kalciumot képes magába szívni a hajmosás során, mint az ép szerkezetű haj, ezzel további sérüléseket okozva. A Kérastase legújabb termékcsaládja a Première éppen ezt hivatott megelőzni, ráadásul csökkenti a haj töredezettségét és segít újjáalakítani a felbomlott keratinláncokat.

Ismerd meg a sérült haj megmentőjét, a Kérastase Première termékcsaládot!

serult_haj_kezelese_kerastase_premiere

Sérült haj? Megérkezett a Kérastase Première termékcsalád!

Töredezett hajvégek, sérült és megviselt tincsek? Ha te is ezekkel a problémákkal küzdesz, akkor jó hírünk van számodra, hiszen a Kérastase megalkotta legújabb termékcsaládját, a Première-t! A Kérastase Première termékek minden típusú sérült hajra megoldást jelentenek, hiszen minden eddiginél mélyebben és tartósabban javítják a haj szerkezetét.

A Kérastase kutatói egy eddig még sosem látott felfedezést tettek, miszerint a vízben lévő kalcium súlyosbítja a hajkárosodást és hajlamosabbá teszi a hajszálakat a töredezésre. Forradalmi innovációkkal megalkották a kettős hatású Première termékcsaládot, amely először segít megszabadítani a hajat a túlzott mértékű kalcium lerakódástól, majd újjáalakítja a felbomlott keratin láncokat.

A Kérastase Première termékek gondosan kidolgozott, innovatív formulát tartalmaznak, amely a citromsavat és a glicint ötvözik. A citromsav szuperhősként csap le, és eltávolítja a kalciumot, a durva, töredezett haj okozóját. A glicin varázslatos hatását a hajszálszerkezet mélyére hatolva fejti ki, belülről segít javítani és újjáéleszteni a hajszálakat. 

 

serult_haj_kezelese_kerastase_premiere

Így ápold a sérült, töredezett hajad a Kérastase Première termékekkel!

Az ápolás mindig a szalonban kezdődik el - habár a fodrászunk szívét lelkét kiteszi, hogy hajkoronánk tündököljön, a szinten tartás végett otthon is érdemes ezeket a professzionális termékeket alkalmaznunk. 

A Kérastase Première termékcsaláddal kétféle hajápolási rituálé végezhető el:

  • 6 lépéses szalonszolgáltatás, 
  • 5 lépéses otthoni rituálé.

És mi az eredmény? Egy soha nem látott haj átalakulás! A termékcsalád helyreállítja a haj eredeti erejének akár 99%-át*, így az nem csak erősebb, hanem rugalmassabb is lesz. Fedezd fel a teljes termékcsaládot, amely a lehető legjobb ápolást nyújtja minden típusú sérült haj számára, a fejbőrtől a hajvégekig!*

*A Première Concentré + Bain + Fondant/Masque 6-szori együttes használatát követően végzett műszeres teszt alapján.

 

serult_haj_kezelese_kerastase_premiere

Otthoni hajápolási rutin sérült, töredezett hajra a Première termékekkel

serult_haj_kezelese_kerastase_premiere

1. lépés: Aktiválás - Première Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur

A Kérastase Première Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur regeneráló hatású kalciumeltávolító hajfürdő előtti koncentrált ápoló, amely segít eltávolítani a kalciumlerakódást a sérült hajból. Emellett csökkenti a makacs károsodások mennyiségét, hozzájárul a haj durva tapintásának és fénytelenségének megszüntetéséhez és segít újjáépíteni a felbomlott kötéseket a keratinláncok között.

Eredmény: Hatására a haj erősebbé válik, illetve szebb, megújult megjelenést és ragyogóbb fényt kap.​

Használat: Bőséges mennyiségben vidd fel a nedves hajhosszra, majd masszírozd bele a hajba. Hagyd hatni 5 percig. A maximális hatékonyság érdekében ne öblítsd le, hanem rétegezd rá közvetlenül a Première hajfürdőt!

 

serult_haj_kezelese_kerastase_premiere

2. Lépés: Tisztítás - Première Bain Décalcifiant Réparateur

A Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur regeneráló hatású kalciumeltávolító hajfürdő a mosás és a mélyápoló tisztulás szerepkörét tölti be.

Eredmény: A haj és fejbőr gyengéd tisztulása, miközben eltávolítja a kalciumlerakódásokat. Segít megszüntetni a töredezedettséget, fakóságot és fénytelenséget, miközben belülről állítja helyre a hajszerkezetet.

Használat: Alkalmazd nedves hajon az előkészítő ápolóra rétegezve, hiszen ezek a termékek együtt fejtik ki a hatásukat. Könnyedén masszírozd bele a hajadba, majd alaposan öblítsd ki. 

 

serult_haj_kezelese_kerastase_premiere

3. lépés: Ápolás - Fondant Fluidité Réparateur​ VAGY Masque Filler Réparateur

Kérastase Première Fondant Fluidité Réparateur​ regeneráló kalciumeltávolító balzsam a hajrostok merevsége ellen.

Eredmény: Helyreállítja a haj rugalmasságát és hidratáltságát. Használatával a haj megerősödik, és sokkal fényesebb, ellenállóbb lesz, valamit visszakapja sima felszínét is.

Használat: Masszírozd bele a törölközőszáraz hajba, majd 3-5 perc leteltével öblítsd ki. 

 

Kérastase Première Masque Filler Réparateur​ töredezettség elleni regeneráló hajfeltöltő pakolás, a gazdag ápolás jegyében.

Eredmény: Belülről segít regenerálni és helyreállítani a haj erejét. Regenerálja a hajszálakat a kémiai kezeléseket követően, valamint megóvja a töredezéssel szemben.

Használat: Vidd fel törölközőszáraz hajadra, majd 5 perc hatóidő után öblítsd le.

 

serult_haj_kezelese_kerastase_premiere

4. Lépés: Texturizálás - Sérum Filler Fondamental ÉS/VAGY Huile Gloss Réparatrice

Kérastase Première Sérum Filler Fondamental​ szöszösödésgátló, regeneráló hatású szérum.

Eredmény: Ápoló anyagokkal tölti fel a hajrostok felszínét, ezáltal selymesebb tapintást és simább hajfelszínt biztosít. Párataszító hatással bír, mélyen táplál és meggátolja a szöszösödést.

Használat: Használd törölközőszáraz hajon, ne öblítsd ki. Szárítsd be és formázd a hajat tetszés szerint, hiszen 230 °C -ig hővédelmet nyújt. 

 

Kérastase Première Huile Gloss Réparatrice​ hajápoló olaj, ami intenzív ragyogást kölcsönöz a hajnak.

Használat: Oszlass el 1-2 pipettányi terméket a nedves vagy törölközőszáraz hajon, öblítést nem igényel. Szárítsd be és formázd a hajat tetszés szerint!

Eredmény: Segít megszüntetni a fénytelenség problémáját, valamint lezárja a töredezett hajvégeket, így a hajat akár 4x ragyogóbbá varázsolja.

 

serult_haj_kezelese_kerastase_premiere

Szalonrituálé a Kérastase Première termékcsaláddal

1. lépés: Aktiválás - Première Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur

2. lépés: Tisztítás - Première Bain Décalcifiant Réparateur

serult_haj_kezelese_kerastase_premiere

3. lépés: Ápolás - Concentré Liquide Resurfaçant

Concentré Liquide Resurfaçant hajfelszín-helyreállító hatású kalciumeltávolító koncentrált ápoló. (Kizárólag szalonszolgáltatás részeként használható!)

Eredmény: Hatékonyan szünteti meg a nem kívánt kalciumlerakódásokat, emellett felveszi a harcot a hajrostok merevségével és fénytelenségével, miközben csökkenti a töredezettség mértékét​. A selymes tapintás és rugalmasság érdekében lezárja és lesimítja a hajfelszínt. Radikális regeneráló hatásának köszönhetően a haj erősebbé válik, illetve szebb, megújult megjelenést kap​.

Használat: Szakszerű alkalmazása a törölközőszáraz hajon történik, így kell beledolgozni a hajhosszba és a hajvégekbe. Felvitelét követően rétegezzük rá a Première pakolást, majd 10 perc hatóidő után öblítsük ki alaposan a hajhosszból.

4. lépés: Ápolás - Masque Filler Réparateur

5. lépés: Texturizálás - Sérum Filler Fondamental 

6. lépés: Texturizálás - Huile Gloss Réparatrice

 

Képgaléria: Kérastase Première termékcsalád bemutató

A Kérastase Première termékcsalád 2024. január 29-én debütált. A bemutató helyszíne a budapesti Haris Park volt, ahová a márka partnerei voltak hivatalosak. Az eseményen a 2024-es év legnagyobb termékbevezetésén túl a Kérastase márka 60. születésnapját is ünnepelték!

serult_haj_kezelese_kerastase_premiere

serult_haj_kezelese_kerastase_premiere

serult_haj_kezelese_kerastase_premiere

serult_haj_kezelese_kerastase_premiere

serult_haj_kezelese_kerastase_premiere

 

Sérült haj és töredezett hajvégek? Kérastase Première termékcsalád!

Felkeltette érdeklődésed az Kérastase új termékcsaládja? Vedd fel a harcot a sérült, töredezett hajjal, és állítsd helyre a haj eredeti erejének akár 99%-át*! További információkért fordulj bizalommal a Kérastase területi képviselőihez!

 

Ez is érdekelhet: 

A Kérastase és a L’Oréal Professionnel fodrász-oktatót keres!

Legtrendibb bob frizurák minden korosztálynak

Frufru - Vajon neked jól állna?