2024-08-06 16:00:00

Nyári hajápolás - ezeket a termékeket ajánljuk!

A nyári hónapok különleges kihívások elé állítják hajunkat. Az intenzív UV-sugárzás, a klóros medencevíz és a sós tengervíz egyaránt károsíthatják a haj szerkezetét, szárazságot, töredezettséget és színfakulást okozva. Ilyenkor elengedhetetlen, hogy fokozott figyelmet fordítsunk a megfelelő hajápolásra, amely nemcsak védi, hanem regenerálja is a hajunkat. Ebben nyújt segítséget a Framesi legújabb innovációja, a MORPHOSIS SUN termékcsalád.

Tarts velünk, és ismerd meg a Framesi MORPHOSIS SUN termékeit, amik kifejezetten a nyári hajápoláshoz lettek kifejlesztve!

nyari_hajapolas_framesi_sun

A kép forrása IDE kattintva.

Új termékcsalád a nyári hajápoláshoz: Framesi SUN

Az olasz hajápolási márka, a Framesi, bemutatta legújabb termékcsaládját, a MORPHOSIS SUN-t, amely kifejezetten a nyári hajápoláshoz készült.

Az új termékek arra hivatottak, hogy maximális védelmet és hidratálást nyújtsanak a napfény, a sós víz és a homok káros hatásaival szemben.

 

nyari_hajapolas_framesi_sun

A kép forrása IDE kattintva.

Sampon, a nyári hajápolási rutin első lépéseként

A Framesi SUN sampon több mint 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz, és minden hajtípuson használható.

Gyengéden tisztítja a hajat, eltávolítva a sós víz, a klór és a homok maradványait. Papaya kivonattal és E-vitaminnal gazdagítva mélyen regenerálja, táplálja és hidratálja a hajat, ezzel selymes tapintást biztosítva.

Fő összetevők:

  • Papaya kivonat: A Bolognai Egyetem által szabadalmaztatott bioliquefaction® módszerrel készült, megőrizve a papaya eredeti vitaminjait, cukrait és antioxidánsait.
  • Hidrolizált mandulafehérje kivonat: Kondicionálja, hidratálja és javítja a hajat, feltöltve a sérült részeket és erősítve a hajszálakat.
  • Fitokomplex: Természetes és könnyen lebomló összetevő, amely UV-védelmet biztosít a haj keratin struktúrájának, megóvva a színt a nap, a tengervíz és a külső hatások károsító hatásaitól.

 

nyari_hajapolas_framesi_sun

A kép forrása IDE kattintva.

Kondicionáló a nyári hajápolási rutin második lépése

A Framesi SUN kondicionáló mélyhidratáló formulája könnyen kezelhetővé és selymessé teszi a hajad. Papaya kivonatot és E-vitamint tartalmaz, amelyek segítenek fenntartani a haj egészséges fényét és puhaságát még a legmelegebb napokon is.

 

nyari_hajapolas_framesi_sun

A kép forrása IDE kattintva.

Protective Spray & Leave-in a nyári hajápolási rutin utolsó lépése

A Framesi SUN PROTECTIVE SPRAY & LEAVE-IN egy könnyű, hajban maradó hidratáló spray, amely védi a hajat az UV-sugárzással szemben napozás alatt és után is. Azonnali hidratálást és ragyogást biztosít, anélkül, hogy elnehezítené a hajat.

 

nyari_hajapolas_framesi_sun

A kép forrása IDE kattintva.

Nyári hajápolási rutin a fenntarthatóság jegyében

A Framesi elkötelezett a fenntarthatóság mellett. A MORPHOSIS termékcsalád fejlesztése során a környezetbarát megoldásokat részesítették előnyben, beleértve:

  • Újrahasznosított műanyag csomagolás: A csomagolás akár 50%-ban újrahasznosított műanyagból készül.
  • FSC tanúsítvánnyal rendelkező papír: A csomagolásokhoz és kommunikációs anyagokhoz felelősen kezelt erdőkből származó papírt használnak.
  • Hideg gyártási eljárások: A termékek formulái akár 98%-ban természetes eredetű alapanyagokat tartalmaznak, csökkentve az energiafelhasználást és a környezeti terhelést.

További információért látogass el a HairSpa weboldalára.

 

Próbáld ki Te is a Framesi SUN termékeket!

 

Főkép forrása IDE és IDE kattintva.

 

Ez is érdekelhet: 

Fodrászoknak: Framesi Nemzetközi Kongresszus Budapesten!

A 2024-es nyári szezon legtrendibb frizurái