2024-10-02 12:02:14

Képes beszámoló: L'Oréal Professionnel x Budapest Hair Show 2024

A bwnet.hu szervezésében 2024. szeptember 28-án ötödik alkalommal is megrendezésre került a Budapest Hair Show, melynek az iqom myPOS a főtámogatója, a L'Oréal Professionnel pedig kiemelt szakmai támogatója volt.

Hazai sztárfodrászok mellett a nemzetközi élvonalból is érkeztek szakemberek: 25 előadótól tanulhattak és inspirálódhattak a résztvevők, a backstageben pedig több, mint 200 fodrász dolgozott azon, hogy feledhetetlen pillanatokat varázsoljanak a színpadra. Idén ismét történelmi pillanatokat is átélhettünk együtt, ugyanis a TONI&GUY csapata elsőként érkezett hazánkba Efi Davies, Nemzetközi Művészeti Igazgató vezetésével és Stuart Matuska Technikai Művészeti Igazgató közreműködésével!

A L'Oréal Professionnel nagyköveti és oktatói csapata kettő produkcióval készült a Budapest Hair Show-ra: egy 120 perces Masterclass oktatással és egy látványos showműsorral, melynek koreográfiája egyenesen Párizsból érkezett.

Nézd meg képes beszámolónkat és éld át újra a hamisíthatatlan BHS hangulatot!

kepes_beszamolo_loreal_professionnel_x_budapest_hair_show_8Főszerepben a fodrászat

Változatos, világszínvonalú produkciók és előadók a nagyszínpadon és a kiállítói tér színpadán: 

  • TONI&GUY csapat, Efi Davies és Stuart Matuska vezetésével
  • AROD
  • Barber Birdman, WAHL
  • Rudy Mostarda, Alfaparf Milano Professional
  • L'Oréal Professionnel nagyköveti és oktató csapata 
  • MATRIX Professional oktatói csapata
  • Czinki Herbert, Földi Geri, Balogh Tamás és Kaszás Krisztián
  • Czafik Tamás, a 2024-es Év Felfedezettje és az Alfaparf Milano Professional hazai nagykövete

Együtt. Egy helyen. A szakmának hódolva. A Budapest Hair Show anno egy rég dédelgetett álom volt a Beauty World Net életében, ami 2019-ben teljesült be, és azóta is töretlen sikert arat a fodrász szakma rajongói között. Idén új helyszínen fogadtuk vendégeinket, a budapesti Eiffel Műhelyházban, ahol még több kiállítóval, még látványosabb oktatásokkal és egy monumentális show-val készültünk nekik.

A rendezvényre több mint 900 vendég érkezett, hogy a TONI&GUY szemináriumán, majd a masterclassokon, kora este nagyszínpadi bemutatókon, este pedig egy óriási show-n vegyenek részt. A backstage-ben mindeközben több, mint 200-an dolgoztak azon, hogy a színpadon életre kelhessenek a korábban megálmodott produkciók. 

kepes_beszamolo_loreal_professionnel_x_budapest_hair_show_6

 

Budapest Hair Show 2024 - L'Oréal Professionnel 

L'Oréal Professionnel Masterclass: Balayage Technikák és Hajvágások Szimbiózisa - Hajas László, Kucsera Zsolt, Zsidró Tamás és Dalotti Gergő

A L'Oréal Professionnel oktatói és nagyköveti csapata, 120 perces Masterclass oktatásuk keretein belül bemutatták a legújabb hajfestési technikákat, a színek és a méltán népszerű balayage festéstechnikák legújabb lehetőségeit és a hozzá kapcsolódó hajvágásokat, innovációkat. 

A modelleken bemutatott hajszínek készítésének legapróbb részletei kerültek bemutatásra, szalonra és vendégre szabott megoldási javaslatokkal egyaránt.

A L'Oréal Professionnel masterclass alkalmával a nagyköveti csapat három legendás tagját - Hajas Lászlót, Kucsera Zsoltot és Zsidró Tamást - 20. évfordulójuk alkalmával köszöntötte a színpadon Rátonyi Judit, a L'Oréal Fodrászati Divíziójának Magyarországi Kereskedelmi Vezetője.

epes_beszamolo_loreal_professionnel_x_budapest_hair_show_2

epes_beszamolo_loreal_professionnel_x_budapest_hair_show_5

epes_beszamolo_loreal_professionnel_x_budapest_hair_show_3epes_beszamolo_loreal_professionnel_x_budapest_hair_show_7

kepes_beszamolo_loreal_professionnel_x_budapest_hair_show_9

 

Budapest Hair Show 2024 - L'Oréal Professionnel Show

Átalakulás egyik formából a másikba, átváltozás, alakváltoztatás, formaváltoztatás ez maga a metamorfózis, ami magába foglalta a L'Oréal Professionnel Showműsorának tematikáját, melynek koreográfiája egyenesen Párizsból érkezett.

A 'Metamorfózis' showműsorban fantasztikus haj átalakulásokat láthattunk, sokszínű hajvágási és styling technikák alkalmazásával, egyenesen a márka nagyköveti csapatának, azaz: Hajas László, Zsidró Tamás, Kucsera Zsolt, Dudás Attila és Dancsó Erika közreműködésével! 

kepes_beszamolo_loreal_professionnel_x_budapest_hair_show_13kepes_beszamolo_loreal_professionnel_x_budapest_hair_show_16

kepes_beszamolo_loreal_professionnel_x_budapest_hair_show_11

kepes_beszamolo_loreal_professionnel_x_budapest_hair_show_10

kepes_beszamolo_loreal_professionnel_x_budapest_hair_show_15

Találkozzunk újra 2025. szeptember 27-én!

 

ÉRDEKEL A BUDAPEST HAIR SHOW 2025 EARLY BIRD JEGY!

 

CSATLAKOZZ A BUDAPEST HAIR SHOW 2025 FACEBOOK ESEMÉNYHEZ IDE KATTINTVA!